Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sadelstol Iloa One - Klädd sits

Iloa One är en klassisk sadelstol utan ryggstöd som ger dig en rak rygg och en avslappnad hållning. Sitsen består av naturfärgad eller svart plywood och kommer klädd i ett mjukt men slitstarkt tyg som låter dig sitta bekvämt.

 • Förbättrar hållningen.
 • Stärker muskler i bål och rygg.
 • Tjock stoppning på 4 cm.
 • Tillverkad i Finland.
4 225,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Alu/svart -Björk- Svart Fame
Alu/svart -Björk- Svart Fame
Alu/svart -Björk- Grå Fame
Alu/svart -Björk- Orange Fame
Alu/svart -Sv Ask- Svart Fame
Alu/svart -Sv Ask- Grå Fame
Alu/svart -Sv Ask- Orange Fame
Snow - Björk - Svart Fame
Snow - Björk - Grey Fame
Snow - Björk - Orange Fame
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Iloa One är en klassisk sadelstol utan ryggstöd som ger dig en rak rygg och en avslappnad hållning. Sitsen består av naturfärgad eller svart plywood och kommer klädd i ett mjukt men slitstarkt tyg som låter dig sitta bekvämt.

 • Förbättrar hållningen.
 • Stärker muskler i bål och rygg.
 • Tjock stoppning på 4 cm.
 • Tillverkad i Finland.

Arbeta aktivt – sittandes som ståendes

Iloa One är en utmärkt sadelstol för dig som behöver sitta med stor rörlighet eller som vill byta av din vanliga kontorsstol ibland med en mer aktiv stol. Med en sitthöjd på 53 till 78 centimeter (räknat från sitsens mitt) byter du enkelt från sittande till halvstående position. Iloa One passar därför perfekt i receptioner och vid höj- och sänkbara skrivbord. 

Få bättre hållning och starkare muskler

Sitsens form gör att du automatiskt rätar upp kroppen och aktiverar muskler i bål, rygg och lår. Detta gör att du sitter med bra kroppshållning samtidigt som dina muskler blir starkare över tid. Att sitta aktivt håller även igång blodcirkulationen och minskar risken för skador och värk.

Sitt bekvämt med tjock stoppning

Sadelsitsen har en tjock stoppning på fyra centimeter och kommer klädd i svart, grått eller orange tyg. Du sitter därför mycket bekvämt och kan använda Iloa One under längre perioder utan att få ont i lår och sätesmuskler. 

Övriga specifikationer:

 • Passar användare med längd på 150-195 cm.
 • Passar användare med vikt på 45-120 kg. 
 • Klädd i tyget Gabriel Fame.
 • Fotkryss i aluminium med svart eller vit gaspelare.

Produktdetaljer

Artikelnummer 41171311
Varumärke Mykolme
Höjd 54-80 cm
Sitthöjd 53-78 cm
Sittbredd 43 cm
Sittdjup 36 cm
Vikt 5,4 kg
Material Björkplywood, aluminium, stål, polyamid
Fotkryss Ø50 cm
Användaregenskaper För vikt 45-120 kg

Nerladdning

Varumärke Mykolme

Mykolme

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft