Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Barbord Copenhague CPH20 - Runt, Ø70 cm

 • -1 000,00 kr

CPH20 är ett vackert barbord med ett modernt formspråk, med vackert vinklade ben i massiv ek och tålig bordsskiva. Ett runt bord som passar utmärkt på såväl kontoret som på kaféet eller restaurangen.

 • Elegant utställda ben i massiv ek.
 • Modern och luftig design som enkelt passar in.
 • Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner.
6 825,00 kr inkl. moms
Ord.pris 7 825,00 kr /
Spara 1 000,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
White Laminate/Lacquered Oak
Matt Lacquered Oak/Matt Lacquered Oak
Green Linoleum/Lacquered Oak
Black Linoleum/Lacquered Oak
Off White Linoleum/Lacquered Oak
White Laminate/Lacquered Oak
Grey Linoleum/Lacquered Oak
Black Linoleum/Black Lacquered Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

CPH20 är ett vackert barbord med ett modernt formspråk, med vackert vinklade ben i massiv ek och tålig bordsskiva. Ett runt bord som passar utmärkt på såväl kontoret som på kaféet eller restaurangen.

 • Elegant utställda ben i massiv ek.
 • Modern och luftig design som enkelt passar in.
 • Tålig bordsskiva med linoleum, laminat eller faner.

Modern design som passar in överallt

CPH20 har en modern design med rund bordsskiva och stativ med tre lutande ben. Den runda skivan gör barbordet lätt att samlas runt och bordet passar därför bra i matsalar, barer och mötesrum.

Bordsskiva i flera olika utföranden

Bordsskivan består av 18 millimeter tjock plywood toppad med linoleum, laminat eller ekfaner, och har en elegant fasad kant i samma utförande som underredet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 257832-3009000
Varumärke HAY
Höjd 105 cm
Diameter 70 cm
Material Solid ek, plywood med linoleum, laminat eller faner
Montering Montering krävs
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft