Vårt bästa pris
SMD

Barpall Orbit Barstool

  • -1 099,00 kr
  • Ny

Orbit är en modern barpall som präglas av runda former och ett luftigt fotstöd som ser ut att sväva runt stativet. Kommer med läderklädd sits som låter dig sitta bekvämt och ger ett elegant uttryck.

  • Stabil, tålig bas i pulverlackerad metall.
  • Bekvämt fotstöd med svävande känsla.
  • Stoppad sits klädd i elegant läder från Elmo.
Bra deal!
4 401,00 kr
Rek. pris: 5 500,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Svart /Svart lädersits
Vit /Naturell lädersits
Vit /Svart lädersits
Svart /Svart lädersits
Höjd 84 cm
Höjd 65 cm
Höjd 84 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Orbit är en modern barpall som präglas av runda former och ett luftigt fotstöd som ser ut att sväva runt stativet. Kommer med läderklädd sits som låter dig sitta bekvämt och ger ett elegant uttryck.

  • Stabil, tålig bas i pulverlackerad metall.
  • Bekvämt fotstöd med svävande känsla.
  • Stoppad sits klädd i elegant läder från Elmo.

Fotstöd med svävande känsla

Orbit har en säregen design där fotringen endast sitter fast i stativet via ett snedställt fäste, vilket gör att ringen ser ut att sväva. Det snedställda fästet ger även barpallen en asymmetrisk profil som väcker beskådarens intresse.

Finns i två höjder

Den eleganta barpallen finns i två olika höjder; 65 respektive 84 centimeter. Den lägre pallen passar utmärkt ihop med köksöar och köksbänkar, medan den högre passar perfekt ihop med vanliga barbord. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft