Barstol Manacor

 • Ny

En stapelbar barstol med smäckert stativ och bekväm sits med rundade former. Manacor ger rummet en stilren och elegant barstol i en höjd som passar med barbord av standardhöjd.

 • Går att stapla för smidig förvaring.
 • Slitstarkt säte i polypropylen och stativ i stål.
 • Fotstöd och lågt ryggstöd ger god sittkomfort.
 • Elegant och luftigt uttryck.
805,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart / Svart
Svart / Svart
Svart / Krom
Vit / Krom
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En stapelbar barstol med smäckert stativ och bekväm sits med rundade former. Manacor ger rummet en stilren och elegant barstol i en höjd som passar med barbord av standardhöjd.

 • Går att stapla för smidig förvaring.
 • Slitstarkt säte i polypropylen och stativ i stål.
 • Fotstöd och lågt ryggstöd ger god sittkomfort.
 • Elegant och luftigt uttryck.

Elegant design och smidig förvaring

Barstolen Manacor ger rummet en barstol med ett luftigt och lätt uttryck tack vare den stilrena designen och det smäckra stativet. Då barstolen går att stapla är den lätt att förvara och passar därför miljöer som är i behov av flexibilitet.

Stödjande ryggstöd och fotstöd

Barstolen kommer med ett bekvämt fotstöd att vila fötterna på, och har även ett lågt ryggstöd vilket gör det bekvämt att sitta på stolen en längre stund. Den rundade frontkanten bidrar även till god sittkomfort då den skapar en mjuk kant som inte skär in i lår eller knäveck.

Specifikation

Material

 • Sits i polypropylen.
 • Pulverlackerat eller kromat stativ i stål.

Användning

 • Bekvämt fotstöd.
 • Går att stapla.
 • Enkel att hålla ren med fuktad trasa.

Produktdetaljer

Artikelnummer MAN2012
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 86,5 cm
Bredd 52,5 cm
Djup 46 cm
Sitthöjd 75 cm
Sittbredd 38,5 cm
Sittdjup 37 cm
Vikt 4,75 kg
Material Polypropen, Stål

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft