Barpall High Stool

  • Ny

High Stool är en stilig barpall som finns i två olika höjder, vilket gör den lämplig för både barbord och köksbord. Pallen består av aluminium, eller FSC-certifierat trä och har en klädd sits i äkta läder.

  • Sits i äkta läder.
  • Trä från ansvarsfulla skogsbruk. 
11 250,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Black Stained Beech
Sirka Grey Stained Oak
Sirka Grey Stained Beech
Dark Stained Oak
Dark Stained Beech
Black Stained Oak
Black Stained Beech
Soaped Oak
Polished Aluminum
74 cm
69 cm
74 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

High Stool är en stilig barpall som finns i två olika höjder, vilket gör den lämplig för både barbord och köksbord. Pallen består av aluminium, eller FSC-certifierat trä och har en klädd sits i äkta läder.

  • Sits i äkta läder.
  • Trä från ansvarsfulla skogsbruk. 

För både köksbord och barbord

High Stool finns i två olika höjder, 69 och 74 centimeter, vilket gör att den går att använda i både köks- och barmiljö. Ska du använda pallen vid ett köksbord rekommenderar vi en höjd på 69 centimeter, och för barbord en höjd på 74 centimeter. 

Trä från ansvarsfulla skogsbruk

Pallen kan komma med ben av FSC-certifierat, massivt ek- eller bokträ. Detta innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som tar hänsyn till sociala och miljömässiga aspekter genom hela processen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft