Barpall High Stool

High Stool är en stilig barpall som finns i två olika höjder, vilket gör den lämplig för både barbord och köksbord. Pallen består av aluminium, eller FSC-certifierat trä och har en klädd sits i äkta läder.

  • Sits i äkta läder.
  • Trä från ansvarsfulla skogsbruk. 
8 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Black Stained Beech
Sirka Grey Stained Oak
Sirka Grey Stained Beech
Dark Stained Oak
Dark Stained Beech
Black Stained Oak
Black Stained Beech
Soaped Oak
Polished Aluminum
74 cm
69 cm
74 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

High Stool är en stilig barpall som finns i två olika höjder, vilket gör den lämplig för både barbord och köksbord. Pallen består av aluminium, eller FSC-certifierat trä och har en klädd sits i äkta läder.

  • Sits i äkta läder.
  • Trä från ansvarsfulla skogsbruk. 

För både köksbord och barbord

High Stool finns i två olika höjder, 69 och 74 centimeter, vilket gör att den går att använda i både köks- och barmiljö. Ska du använda pallen vid ett köksbord rekommenderar vi en höjd på 69 centimeter, och för barbord en höjd på 74 centimeter. 

Trä från ansvarsfulla skogsbruk

Pallen kan komma med ben av FSC-certifierat, massivt ek- eller bokträ. Detta innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som tar hänsyn till sociala och miljömässiga aspekter genom hela processen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 01012
Varumärke Mater
Bredd 45 cm
Höjd 69 / 74 cm
Djup 36 cm
Material Ek / Bok / Aluminium, Läder
Formgivare Space Copenhagen
Mater

Mater grundades år 2006 i Köpenhamn av Henrik Marstrand. De skapar exklusiva lampor och möbler genom arbetsmetoder som tar hänsyn till naturen, människorna och det traditionella hantverket. Namnet Mater betyder Moder på latin och är en påminnelse om varumärkets strävan att alltid arbeta för att minska påfrestningarna på moder natur. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft