Bordslampa PH 3½-2½ Bord

  • -2 675,00 kr

PH 3½-2½ Bord är en stilig bordslampa med två skärmar i vackert opalglas samt en skärm i lackerad aluminium. Glasskärmarna skapar ett fint, behagligt och bländfritt ljusflöde.

  • Ger ett nedåtriktat, bländfritt sken.
  • Sladd på 2,5 m medföljer.
  • Strömbrytare på medföljande sladd.
9 175,00 kr inkl. moms
Ord.pris 11 850,00 kr /
Spara 2 675,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 7-9 veckor
Gul
Gul
Grön
Röd
Vit
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PH 3½-2½ Bord är en stilig bordslampa med två skärmar i vackert opalglas samt en skärm i lackerad aluminium. Glasskärmarna skapar ett fint, behagligt och bländfritt ljusflöde.

  • Ger ett nedåtriktat, bländfritt sken.
  • Sladd på 2,5 m medföljer.
  • Strömbrytare på medföljande sladd.

Ger dig ett helt bländfritt ljus

Lampans design bygger på ett reflekterande treskärmssystem som låter armaturen belysa sig själv nedåt och åt sidorna, vilket skapar ett mjukt och behagligt sken. Tack vare denna innovativa design ger lampan dig ett helt bländfritt ljus. 

Munblåsta skärmar i opalglas

Lampan består av tre skärmar där den översta är tillverkad av pulverlackerat trycksvarvat aluminium med en vitmålad undersida som bidrar till fint ljusflöde nedåt. De två underskärmarna i munblåst opalglas är blanka på utsidan och matta på insidan, vilket bidrar till ett behagligt och funktionellt ljus.

Finns i fyra olika kulörer

PH 3½-2½ Bord finns i fyra olika kulörer. Allt från den sobra vita till de mer lekfulla, klara färgerna rött, grönt och gult.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5744164906
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 45 cm
Diameter 33 cm
Material Aluminium, Mässing, Opalglas
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Grön
Formgivare Poul Henningsen
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft