Vårt bästa pris

Bordslampa Big Battery

 • −20%
 • Ny

Big Battery är en stilig bordslampa som finns med sladd samt som portabel version med laddningsbart batteri. Den mönstrade skärmen bryter ljuset och skapar vackra ljusmönster. 

 • Lystid på ca 8 timmar.
 • Enkel uppladdning via mikro USB (medföljer).
 • Portabel version tål utomhusbruk och går att dimra.
 • Skärm som ger vackra ljusmönster.
 • Strömbrytare på basen.
Bra deal!
2 200,00 kr
Rek. pris: 2 750,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Light Blue
Crystal
Light Blue
Plum
Cola
Med sladd
Batteridriven
Med sladd
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Big Battery är en stilig bordslampa som finns med sladd samt som portabel version med laddningsbart batteri. Den mönstrade skärmen bryter ljuset och skapar vackra ljusmönster. 

 • Lystid på ca 8 timmar.
 • Enkel uppladdning via mikro USB (medföljer).
 • Portabel version tål utomhusbruk och går att dimra.
 • Skärm som ger vackra ljusmönster.
 • Strömbrytare på basen.

Portabel och lämpad för utomhusbruk

Med den portabla versionen av Big Battery får du en smidig lampa som du enkelt tar med dig från rum till rum. Denna lampa tål även utomhusbruk och kan därför tas med ut i trädgården eller på balkongen där den både sprider ljus och stil.

Laddas via USB 

Den portabla lampans batteri laddas upp via mikro USB och har en laddningstid på cirka fem timmar. Vid fullt batteri kan lampan lysa upp till omkring åtta timmar, vilket ger gott om tid för långa middagar och sena sommarnätter.

Obs! Big Battery med sladd är endast lämpad för bruk inomhus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft