Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Sempé w103 - med bordsfäste

Sempé w103 är en tidlös bordslampa som enkelt fästs vid bordsskivan med klämfäste. Tack vare det lutbara stativet kan lampan även fästas på ett hyllplan och sedan lutas ut mot rummet. 

 • Lutbart stativ.
 • Lutbar skärm.
 • Integrerad LED varmvitt ljus. 
 • Lång sladd på 3,6 m.
 • Smidig sladdvinda.
5 950,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Jet Black
Jet Black
Beige Red
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Sempé w103 är en tidlös bordslampa som enkelt fästs vid bordsskivan med klämfäste. Tack vare det lutbara stativet kan lampan även fästas på ett hyllplan och sedan lutas ut mot rummet. 

 • Lutbart stativ.
 • Lutbar skärm.
 • Integrerad LED varmvitt ljus. 
 • Lång sladd på 3,6 m.
 • Smidig sladdvinda.

Stativ och skärm som går att luta

Sempé w103 har en smidig design där stativet både går att luta in över bordsskivan och ut mot rummet. Även lampans skärm går att luta vilket gör det möjligt att välja mellan ett nedåtriktat och ett mer bortvänt sken. 

Sladdvinda håller ordning på sladden

Lampan kommer med en lång sladd på 3,6 meter vilket gör den lätt att placera högt upp i en hylla eller på ett bord utan eluttag på bordsskivan. Om du inte behöver använda hela sladden kan du enkelt snurra upp den på den praktiska sladdvindan för ett ordnat intryck. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 103C19005
Varumärke Wästberg
Höjd 50 cm
Vikt 3 kg
Material Aluminium, Stål
Ljuskälla Integrerad LED, 50 000h
Ljuskälla ingår Ja
Watt 7 W
Volt 100-240 V
Lumens 94 lm /W
Funktioner Klämfäste för skivor på max 5 cm
Ljustemperatur 3000 K
Formgivare Inga Sempé

Varumärke Wästberg

Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft