Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Bordslampa Como SC53 - Portabel

Med Como SC53 får du en elegant och portabel bordslampa, som ger ett nedåtriktat men mysigt sken. En stabil lampa i tålig aluminium, som passar lika bra i läshörnan på kontoret som i hemmet.

 • Enkel batteriladdning med magnetisk mickro USB (kabel på 2 m medföljer). 
 • Kan lysa i upp till 11 timmar inställd på högsta ljusstyrka.
 • Dimbar ljusstyrka – tre nivåer (100%, 70% och 40%).
 • Låg vikt på 0,5 kg. 
1 675,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black
Brass
Black
Bronzed
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med Como SC53 får du en elegant och portabel bordslampa, som ger ett nedåtriktat men mysigt sken. En stabil lampa i tålig aluminium, som passar lika bra i läshörnan på kontoret som i hemmet.

 • Enkel batteriladdning med magnetisk mickro USB (kabel på 2 m medföljer). 
 • Kan lysa i upp till 11 timmar inställd på högsta ljusstyrka.
 • Dimbar ljusstyrka – tre nivåer (100%, 70% och 40%).
 • Låg vikt på 0,5 kg. 

Laddas upp med mickro USB

Como SC53 är en smidig lampa som du enkelt laddar upp med den medföljande USB-laddaren. Tack vare sin sladdlösa konstruktion kan Como exempelvis ställas direkt på soffbordet, för ett elegant och mysigt resultat. 

Går att dimra

Lampans ljus går att ställa in på tre nivåer; 100, 70 och 40 procent. Vid användning av högsta ljusstyrka har lampan en lystid på cirka 11 timmar, och dimrar du ljuset kan batteritiden förlängas ytterligare. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 83512094
Varumärke &tradition
Höjd 21 cm
Diameter 15,6 cm
Vikt 0,5 kg
Material Aluminium, ABS
IP-klass IP44
Färg Bronzerad mässing
Formgivare Space Copenhagen
&tradition

Hantverk möter konst. Funktion möter form. Material möter potential. &tradition står för nordisk tradition och kulturarv. Målet är att överbrygga dessa värden till modern design, omformning, omdefiniering och återuppfinning av material, tekniker och former. Detta danska varumärke såg ljuset år 2010 och har sedan dess arbetat fram ett brett utbud av både klassiska och nytänkande produkter. 

Tillbehör

Laddvagn till lampa Manhattan & Como

2 275,00 kr inkl. moms
Smidig vagn anpassad för brickor med ladduttag för lamporna Manhattan och Como. Vagnen gör det lätt att ladda och transportera upp till 36 lampor samtidigt, och är därför praktisk i stora lokaler.  12 ladduttag per bricka. Kan användas med upp till 3 brickor. I priset med laddbricka/-or ingår elkabel. Smidigt handtag och 4 hjul, varav 2 låsbara. Vagnen kan köpas separat utan brickor.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft