Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-19%

Bordslampa Buddy

 • -593,00 kr

En bordslampa med rundade former och en bas som även fungerar som en praktiskt behållare. Buddy har ett vinkelbart lamphuvud, vilket låter dig att enkelt justera och anpassa ljuset efter dina behov.

 • Riktbart ljus.
 • Sladd (2 m) medföljer.
 • PÅ/Av-knapp på sladd.
 • Praktisk behållare.
2 382,00 kr
2 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Svart
Svart
Vit
Warm Beige
Dark Grey
Dark Green
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

En bordslampa med rundade former och en bas som även fungerar som en praktiskt behållare. Buddy har ett vinkelbart lamphuvud, vilket låter dig att enkelt justera och anpassa ljuset efter dina behov.

 • Riktbart ljus.
 • Sladd (2 m) medföljer.
 • PÅ/Av-knapp på sladd.
 • Praktisk behållare.

Obs! Lampan kan endast användas med LED-belysning.


En bordslampa med flera funktioner

Buddy har en praktisk bas som även fungerar som behållare för pennor eller annan småförvaring. Lampan kommer i fem sobra färger och passar perfekt på skrivbordet eller att ha som läslampa på sidobordet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 249
Varumärke Northern
Höjd 49 cm
Djup 16 cm
Vikt 2,1 kg
Material Stål
Ljuskälla Max 6W, Endast LED
Sockel GU10
IP-klass IP20
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Nej
Lamphuvud 10 x Ø7 cm
Dimensioner Bas Ø8,5 cm
Formgivare Mads Sætter-Lassen

Varumärke Northern

Northern

Northern är en norsk designbyrå som kombinerar skönhet med funktionalitet. Med fokus på naturliga material och genuint hantverk skapar de möbler och accessoarer som bidrar med en unik atmosfär. Deras föremål ska inspirera, lugna eller ge energi i en ny vision för den nordiska stilen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft