TOPSELLER

Bordslampa Panthella Mini

 • På rea!
 • -975,00 kr

Bordslampan Panthella Mini är en ikonisk lampa som finns i flera olika färger att välja mellan. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt nedåtriktat ljus och passar lika bra i hemmet som på kontoret.

 • Ger ett nedåtriktat sken.
 • Dimras steglöst mellan 15 och 100%.
 • Automatisk avstängning (4 eller 8 h).
 • Minnesfunktion för ljusstyrka.
 • Dimmer på medföljande sladd (2,5 m lång).
3 350,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 325,00 kr /
Spara 975,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Vit
Orange
Vit
Svart
Förkromad högglans
Mässing - metalliserad
Vit opalakryl
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bordslampan Panthella Mini är en ikonisk lampa som finns i flera olika färger att välja mellan. Lampan ger ifrån sig ett varmvitt nedåtriktat ljus och passar lika bra i hemmet som på kontoret.

 • Ger ett nedåtriktat sken.
 • Dimras steglöst mellan 15 och 100%.
 • Automatisk avstängning (4 eller 8 h).
 • Minnesfunktion för ljusstyrka.
 • Dimmer på medföljande sladd (2,5 m lång).

Ikonisk lampa med vackert ljus

Bordslampan Panthella Mini är en vacker inredningsdetalj samtidigt som den ger ett behagligt ljus när den tänds. Lampan kommer med LED-belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken och som mjukas upp ytterligare av den vita skärmen.

Går att dimra steglöst

Lampan är utrustad med en dimmer som låter dig reglera ljusstyrkan steglöst från 100 till 15 procent. På detta sätt kan du enkelt justera ljuset från mjuk mysbelysning till maximal styrka.

Automatisk avstängning

Panthella Mini har en smidig funktion som gör det möjligt att ställa in automatisk avstängning efter fyra eller åtta timmar. Tack vare lampans minnesfunktion kan du även ställa in en viss ljusstyrka och slippa ställa in detta varje gång du tänder lampan. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 5744162513
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 33,5 cm
Diameter 25 cm
Vikt 1,2 kg
Material Akryl, Aluminium
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Verner Panton
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft