Ambience Bordslampa
Ambience Bordslampa

Bordslampa Ambience

  • -1 250,00 kr

Ambience bordslampa finns i flera trevliga färger och har en vacker konformad skärm samt en tudelad fot. Bordslampan passar i många olika miljöer och ger ifrån sig ett fint nedåtriktat ljus. 

  • Asymmetrisk skärm ger behagligt sken.
  • Sladd på 2,5 m med strömbrytare.
  • Snygg design från 1954.
2 200,00 kr inkl. moms
Ord.pris 3 450,00 kr /
Spara 1 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Svart/mässing
Vit
Svart
Grå
Grön
Röd
Svart/mässing
Vit/mässing
Rosa
Rosa/mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ambience bordslampa finns i flera trevliga färger och har en vacker konformad skärm samt en tudelad fot. Bordslampan passar i många olika miljöer och ger ifrån sig ett fint nedåtriktat ljus. 

  • Asymmetrisk skärm ger behagligt sken.
  • Sladd på 2,5 m med strömbrytare.
  • Snygg design från 1954.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4210025
Varumärke Warm Nordic
Höjd 43 cm
Material Lackat stål
Sockel E14
Max watt 25W
Spänning 220-240V
Sladdlängd 2.5 m
Ljuskälla ingår Nej
Warm Nordic

Warm Nordic är ett danskt designmärke med djupa rötter i nordisk designhistoria. Under åren har de återupplivat ett flertal designklassiker, men även byggt upp en kollektion av nutida design. Deras utbud sträcker sig från fåtöljer, stolar och bord, till accessoarer och lampor, med tyngd på inkluderande, varma och tidlösa former. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft