Grid view
List view
Visar 1-40 av 40 objekt
Sort by
Ambience Bordslampa

Ambience Bordslampa

2 975,00 kr inkl. moms
Ambience bordslampa har en vacker konformad design med en trekantig fot. Bordslampan ger ifrån sig ett fint och behagligt ljus. Ambience finns i många olika färger vilket gör att lampan passar bra in i alla olika miljöer. 
Pebble Barstol

Barstol Pebble

8 700,00 kr inkl. moms
Pebble är en barstol i två höjder, som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga ådringar och ett stativ som för tanken till drivved. Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.

Be My Guest Bench

11 850,00 kr inkl. moms
Bänken Be My Guest är ett enkelt och stiligt sätt att utöka sittplatserna vid matbordet. Denna smidiga och tidlösa bänk går att välja i ek eller french cane, och gör sig även bra i hallen eller väntrummet. Stabil bas i svart, lackerat stål. Bänkskiva i massiv ek eller french cane.
Bloom Pendel

Bloom Pendel

2 975,00 kr inkl. moms
Bloom pendel är en klassik pendel med en elegant design från 1950-talet. Pendeln är både vacker ensam eller hängandes i en grupp ovanför tillexempel matbordet. Bloom Pendel går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.
Bordslampa  - Bloom

Bordslampa - Bloom

4 600,00 kr inkl. moms
En elegant lampa som gör sig lika snyggt på bordet i dag som när den kom till på 1950-talet. Skärmen har ett nätt mönster av små hål längs med kanten som bidrar till vackra ljuseffekter.  Lamphals går att vinkla 15 grader bakåt. Sladd på 2,5 meter. Max 25 Watt.
Cone Pendel

Cone Pendel

2 475,00 kr inkl. moms
Cone Pendel är en klassik pendel med en elegant design från 1950-talet. Pendeln är både vacker ensam eller hängandes i en grupp ovanför tillexempel matbordet. Förutom direktbelysning ger Cones ikoniska ljusspår längs kanten av metallskärmen en indirekt grafisk belysningseffekt som ger karaktär till designen. Cone Pendel går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.

Cow Horn stol

7 850,00 kr inkl. moms
Cow Horn är en elegant stol som finns i massiv ek och valnöt, samt i en kombination av dem båda. Tillsammans tar ryggen och armstöden formen av ett par kohorn, vilket ger stolen en lantlig känsla. Sits klädd i läder eller tyg. Mjukt, formade armstöd. I massiv valnöt eller ek.
Fåtölj Cape med sömmar

Fåtölj Cape med sömmar

21 600,00 kr inkl. moms
Den stilrena fåtöljen Cape med sömmar, med en rundad form som är både retro och modern på samma gång. En nätt och fin fåtölj som finns i flera behagliga färger som passar in i de flesta miljöer. Bekväma former utan skarpa kanter. Svarta ben i lackerat stål. Klädd i eleganta tyger från Warm Nordic.
Fåtölj Fried Egg

Fåtölj Fried Egg

31 100,00 kr inkl. moms
Fried Egg är en stilig och lekfull fåtölj vars plana armstöd gör det möjligt att slänga upp benen för optimal avslappning. En lockande loungefåtölj som även passar bra på kontoret eller i hemmet. Skönt stoppad sittkudde. Ben i massiv teak.
Fåtölj Haven

Fåtölj Haven

29 600,00 kr inkl. moms
Haven är en modern loungefåtölj i en bred utformning, med rymlig sits och hög rygg. Den rundade ryggen skärmar av ut mot rummet och skapar känslan av en egen, privat oas även i offentliga miljöer.  Hög, rundad rygg som skärmar av. Perfekt i stressiga, offentliga miljöer. Helstoppad och helklädd. 
Fåtölj Lean Back

Fåtölj Lean Back

15 600,00 kr inkl. moms
Lean Back är en elegant fåtölj i en bakåtlutad design med mjukt formade armstöd och ram i massivt trä. Fåtöljen kommer med stoppad kudde för sits och rygg, som går att välja i flera trevliga färger.  Mjukt formade armstöd. Stoppad rygg- samt sittkudde. Kuddar klädda i tyg eller läder.  Snygg rygg med träribbor.  I massiv ek eller teak.
Fåtölj Mr. Olsen

Fåtölj Mr. Olsen

23 475,00 kr inkl. moms
Mr Olsen är en stilig fåtölj i en smäcker design med massiva träben samt helklädd rygg och sits. En klassisk fåtölj med rundade armstöd som förhöjer loungen, kontoret eller vardagsrummet. Bekvämt bred sits. Stoppad rygg- samt sittkudde.  Helklädd i läder eller tyg.

Gesture stol

4 725,00 kr inkl. moms
Gesture är en inbjudande stol med en stabil ram i massivt trä samt rygg och sits i träfaner. De böjda armstöden ger stolen ett lekfullt men elegant utseende som passar lika bra i hemmet som på kontoret. Lätt skålad sits samt rygg. Bekväma, utåtböjda armstöd. Stabil ram i massivt trä.  I vacker träfaner med synliga ådringar.
Lightsome Golvlampa

Lightsome Golvlampa

6 225,00 kr inkl. moms
Lightsome golvlampa har en vacker och stilren design. Golvlampan passar utmärkt i de flesta miljöer och ger ditt rum ett stilfullt utseende. Lightsome ger ifrån sig ett fin ljus som fyller hela rummet.  Lightsome golvlampa går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.
Loungestol - The Orange

Loungestol - The Orange

14 100,00 kr inkl. moms
The Orange är en stilig loungestol med sits och rygg i ekfaner och en stabil bas i massiv ek. Med sina skålade former är The Orange en bekväm skalstol som omsluter kroppen från alla sidor.   Bas i massiv ek. Vackra, naturliga träådringar.
Loungestol - The Orange med klädd sits

Loungestol - The Orange med klädd sits

29 700,00 kr inkl. moms
The Orange med klädd sits, är en stilig loungestol med stabil bas i massiv ek och rygg i ekfaner. Med sina skålade former är The Orange en bekväm stol som omsluter kroppen från alla sidor. Sits klädd i tyg eller äkta läder. Bas i massiv ek. Vackra, naturliga träådringar.
Loungestol - The Orange, helklädd

Loungestol - The Orange, helklädd

32 825,00 kr inkl. moms
The Orange är en elegant loungestol med stabil bas i massiv ek samt helklädd rygg och sits. Med sina skålade former är The Orange en bekväm stol som omsluter kroppen från alla sidor. Helklädd i tyg eller äkta läder. Bas i massiv ek. Vackra, naturliga träådringar.

Matbord Be My Guest

24 975,00 kr inkl. moms
Be My Guest är ett inbjudande matbord med bordsskiva i massiv ek och bordsben i stål. Bordsskivans mitt har smarta, infällda plattor i keramik som gör att varma föremål kan placeras direkt på bordet. Praktiska, infällda keramikplattor. Rymlig, oval bordsskiva.
Matbord Evermore, 160 cm - Utdragbart

Matbord Evermore, 160 cm - Utdragbart

28 100,00 kr inkl. moms
Evermore är ett utdragbart matbord som går att köpa med eller utan iläggsskivor. Ett stabilt bord i massivt trä samt faner, som är enkelt att dra isär och som passar lika bra på kontoret som i hemmet. Kan förlängas med upp till 90 cm.  Kan köpas med två iläggsskivor på 45 cm styck. Smidig förvaring av iläggsskivor under bordsskivan. Bas i massiv teak, ek eller valnöt.  Bordsskiva i faner (teak, ek eller valnöt).
Matbord Evermore, 190 cm - Utdragbart

Matbord Evermore, 190 cm - Utdragbart

31 100,00 kr inkl. moms
Evermore är ett utdragbart matbord som går att köpa med eller utan iläggsskivor. Ett rymligt bord i massivt trä samt faner, som är lätt att dra isär och som passar bra på kontoret eller i restaurangen. Kan förlängas med upp till 90 cm. Kan köpas med två iläggsskivor på 45 cm styck. Bas i massiv teak, ek eller valnöt. Bordsskiva i faner (teak, ek eller valnöt).

Matbord Herringbone Tile

31 100,00 kr inkl. moms
Ett exklusivt matbord med bordsskiva i keramik lagt i ett smakfullt herringbone mönster. Den keramiska ytan ger dig ett funktionellt bord då heta grytor kan ställas direkt på bordsskivan. Värmetålig bordsyta. Fogar som står emot vätskor och smuts. Vacker keramik, lagd för hand. Bordskant och ben i pulverlackerat stål.

Noble stol

4 100,00 kr inkl. moms
Noble är en avskalad stol designad på 50-talet, med ekfaner som ger rummet en stark retrokänsla. En trästol som är både bekväm och vacker, och som passar lika bra på kontoret som i hemmet.  Lätt skålad sits samt rygg. I vacker träfaner med synliga ådringar. Stabil ram i massivt trä. 

Noble stol - Klädd sits

4 725,00 kr inkl. moms
Noble är en avskalad stol designad på 50-talet, vars utförande ger rummet en stark retrokänsla. Stolen har ett högt ryggstöd samt en klädd sits, vilket gör den både bekväm och vacker. Bekväm, klädd sits. Lätt skålad sits samt rygg. I vacker träfaner med synliga ådringar. Stabil ram i massivt trä. 
Opal Lamella Pendel

Opal Lamella Pendel

2 975,00 kr inkl. moms
Opal Lamella Pendel är en klassik pendel med en elegant design från 1950-talet. Pendeln är både vacker ensam eller hängandes i en grupp ovanför tillexempel matbordet. Pendeln ger i från sig ett fint och behagligt ljus.  Opal Lamella Pendel går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.
Pebble Stool

Pebble Stool

4 100,00 kr inkl. moms
Pebble är en vacker pall som fått sin ojämna sits inspirerad av stenar som slipats av havets vågor. Pallen har en organisk känsla med naturliga träådringar och ett stativ som för tanken till drivved.  Tre fotstöd med olika höjder. Vackert rundad men ojämn sits. Synliga, naturliga träådringar. Stabilt stativ i pulverlackerat stål.

Puff - Dainty

8 575,00 kr inkl. moms
En lekfull men elegant sittpuff vars klädsel består av två olika tyger med olika strukturer och färger. Lika praktisk som en extra sittplats i vardagsrummet, som i en sittgrupp i loungen eller fikarummet.  Perfekt som sittplats eller fotstöd. Klädd i slitstarka tyger av hög kvalitet.
Puff Haven

Puff Haven

5 600,00 kr inkl. moms
Sittpuff i en modern och stilren design med synliga sömmar i samma färg som valet av klädsel. En bekväm puff som även fungerar bra som fotpall, gärna ihop med Haven fåtölj eller Haven 3-sits soffa.  Bred puff med bra stadga.  Snygga, synliga sömmar. 
Sidobord From Above

Sidobord From Above

2 600,00 kr inkl. moms
From Above är ett stilrent sidobord med en rund bordsskiva i rökfärgat glas och stativ i pulverlackerat stål. Ett bord som både kan smälta in och stå ut från resten av inredningen, beroende på stativets färg. Vackert rökfärgat glas. Stabil bas med tre ben.

Sidobord Herringbone Tile

6 975,00 kr inkl. moms
Ett sidobord med bordsskiva i keramik lagt i ett smakfullt herringbone mönster. Den keramiska ytan ger dig ett tåligt bord som klarar av värme och vatten, samtidigt som det är väldigt vackert. Värmetålig bordsyta. Fogar som står emot vätskor och smuts. Vacker keramik, lagd för hand. Bordskant och ben i pulverlackerat stål.

Sidobord Herringbone Tile - Rektangulär

10 975,00 kr inkl. moms
Ett sidobord med bordsskiva i keramik lagt i ett smakfullt herringbone mönster. Den keramiska ytan ger dig ett tåligt bord som klarar av värme och vatten, samtidigt som det är väldigt vackert. Värmetålig bordsyta. Fogar som står emot vätskor och smuts. Vacker keramik, lagd för hand. Bordskant och ben i pulverlackerat stål.
Silhouette Bordslampa

Silhouette Bordslampa

6 225,00 kr inkl. moms
Silhouette bordslampa har en vacker och stilfull design. Bordslampan passar utmärkt i de flesta miljöer och ger ditt rum ett elegant utseende. Silhouette ger ifrån sig ett fint ljus som fyller hela rummet. Kombinera gärna din Silhouette bordslampa med Silhouette golvlampa. Silhouette bordslama går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.
Silhouette Golvlampa

Silhouette Golvlampa

8 475,00 kr inkl. moms
Silhouette golvlampa har en vacker och stilfull design. Golvlampan passar utmärkt i de flesta miljöer och ger ditt rum ett elegant utseende. Silhouette ger ifrån sig ett fint ljus som fyller hela rummet. Kombinera gärna din Silhouette golvlampa med Silhouette bordslampa. Silhouette golvlampa går att få i flera olika färger för att enkelt passa in i just din miljö.

Sittpuff - Grace

14 975,00 kr inkl. moms
Grace är en sittpuff med en lekfull och graciös design, som finns i flera olika tyger och färger. Kan bland annat användas som en extra sittplats i vardagsrummet eller som en lyxig detalj i sovrummet. Klädd i vackra tyger från Warm Nordic. Finns i ett stort utbud av färger.

Soffa 3-sits - Galore

47 225,00 kr inkl. moms
Galore är en elegant 3-sits soffa som finns för snabb leverans i tyget Canvas och i sammetstyget Ritz. Den nätta designen gör att soffan passar lika bra i hemmet som i loungen eller på kontoret. 3-sits soffa. Tillgänglig för snabbleverans (Endast Kvadrats tyg Canvas och Ritz!). Bas i svartlackerat stål.
Soffa Haven 3 Seater

Soffa Haven 3 Seater

43 600,00 kr inkl. moms
Haven 3-sits soffa kommer i en modern design med rymlig sits och hög rygg. De rundade, höga sidorna skärmar av ut mot rummet och skapar känslan av att sitta i en egen, privat oas. Höga, rundade sidor som skärmar av. Perfekt i offentliga miljöer. Helstoppad och helklädd.
Soffa Mr. Olsen 3 Seater

Soffa Mr. Olsen 3 Seater

39 100,00 kr inkl. moms
Mr Olsen 3-sits soffa, är en stilig soffa i en smäcker design med solida träben samt helklädd rygg och sits. En klassisk soffa med rundade armstöd som förhöjer loungen, kontoret eller vardagsrummet Stoppade rygg- samt sittkuddar. Helklädd i läder eller tyg.
Soffbord Compose

Soffbord Compose

6 225,00 kr inkl. moms
Compose är ett vackert soffbord som kombinerar sin runda bordsskiva i ekfaner med en smäcker bas i stål. Bordsskivan har en praktisk kant, vilket gör Compose till det optimala bordet för avlastning. Bordsskiva med praktisk kant. Stiliga detaljer i mässing eller koppar.  Synliga träådringar.
Soffbord Secant

Soffbord Secant

7 100,00 kr inkl. moms
Secant är ett elegant soffbord med en smäcker bas i stål samt bordsskiva i marmor eller glas. Ett lågt och avlångt bord som passar utmärkt på det exklusiva kontoret eller i den stilmedvetna loungen.  Bordsskiva i rött glas (Redish) eller äkta marmor. Marmor med unika ådringar och färgskiftningar. 
Soffbord Secant - Rund Ø60 cm

Soffbord Secant - Rund Ø60 cm

5 600,00 kr inkl. moms
Secant är ett stiligt, runt soffbord med en smäcker bas i stål samt bordsskiva i marmor eller glas. Ett bord som passar utmärkt på det exklusiva kontoret eller i den stilmedvetna loungen. Bordsskiva i glas eller äkta marmor. Marmor med unika ådringar och färgskiftningar.
Vägglampa - Bloom & Bloom Stripe

Vägglampa - Bloom & Bloom Stripe

2 700,00 kr inkl. moms
En stilig men lekfull vägglampa som fick sin design redan år 1950. Finns i två olika utföranden och gör sig lika bra som sänglampa som dekorativ belysning i hallen, på kontoret eller kaféet.   Sladd på tre meter. Max 25 watt.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser