Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Plexitopp till A30 bords- eller golvskärm inkl. beslag

Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning. 

 • Beslag ingår i priset.
 • Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.
1 650,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
80x25 cm
80x25 cm
120x25 cm
140x25 cm
160x25 cm
180x25 cm
200x25 cm
Transparent
Transparent
Rökfärgad
Frostad
Vit 2-pack
Vit 2-pack
Svart 2-pack
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning. 

 • Beslag ingår i priset.
 • Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.

Smidig, kompletterande skärm

Plexitopp erbjuder extra avskärmning genom att sättas fast på ovansidan av en A30 bordsskärm eller golvskärm. Den smidiga skärmen passar därför utmärkt på arbetsplatser som redan har A30 skärmar men som önskar öka avskärmningen på höjden. 

Frostad, transparent eller rökfärgad

Med Plexitopp kan du välja hur avskärmad du vill vara då de olika utförandena ger olika resultat. Välj en genomskinlig eller frostad skärm för att behålla ljusinsläpp och en viss öppenhet, eller en rökfärgad skärm för ökad känsla av avskildhet. 

Beslag ingår

I priset ingår två eller tre beslag beroende på skärmens storlek. Vid beställning av en skärm med en bredd över 160 centimeter ingår tre beslag och vid beställning av en skärm under 160 centimeter ingår två beslag.

Produktdetaljer

Artikelnummer 451080/642074-1
Varumärke Götessons
Höjd 25 cm
Längd Från 80 cm
Djup 8 mm
Material Akrylplast
Götessons

Funktionellt, ergonomiskt och väldesignat

Götessons Industri AB grundades 1984 i Dalstorp, av Ola Götesson. Götessons utvecklar och tillverkar produkter för kontor, konferenser och hotell. Med Europa som huvudmarknad säkerställer de ergonomiska, väldesignade och funktionella helhetslösningar.

Tillbehör

Bordsskärm ScreenIT Standard 80cm med blixtlås

2 425,00 kr inkl. moms
Ljuddämpande bordsskärm i modern design, som det även går att fästa lappar på med nålar. Sänker effektivt ljudnivån vid ditt skrivbord, skärmar av ytan och förbättrar din arbetsmiljö. Obs metallist på bild ingår ej, kan köpas till som tillbehör. Obs! Beslag köpes separat. Maxbelastning på sex kilo.  Går att nåla i. Med klämfäste är skärmen 60 cm ovan bord.
ScreenIT A30, Golvskärm

Golvskärm ScreenIT A30 med tygsöm - Runda hörn

2 725,00 kr inkl. moms
Med golvskärmen ScreenIT A30 bygger du enkelt upp ett snyggt kontorslandskap som bidrar till att sänka ljudnivån i rummet. Skärmen har en modern design med en snygg tygsöm som löper längs med kanterna.  Med snyggt rundade hörn. Obs: Glöm ej att beställa golvfötter med eller utan hjul, finns nedan

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft