Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-25%

Plexitopp till A30 bords- eller golvskärm inkl. beslag

 • −25%
 • Ny

Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning. 

 • Beslag ingår i priset.
 • Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.
1 365,00 kr
1 820,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
80x25 cm
80x25 cm
120x25 cm
140x25 cm
160x25 cm
180x25 cm
200x25 cm
Transparent
Transparent
Rökfärgad
Frostad
Vit 2-pack
Vit 2-pack
Svart 2-pack
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Plexitopp är en extraskärm i akryl som passar till A30 bordsskärm samt golvskärm. Skärmen förlänger din befintliga skärm med 25 centimeter på höjden och passar dig med ökat behov av avskärmning. 

 • Beslag ingår i priset.
 • Finns som transparent, frostad samt rökfärgad.

Smidig, kompletterande skärm

Plexitopp erbjuder extra avskärmning genom att sättas fast på ovansidan av en A30 bordsskärm eller golvskärm. Den smidiga skärmen passar därför utmärkt på arbetsplatser som redan har A30 skärmar men som önskar öka avskärmningen på höjden. 

Frostad, transparent eller rökfärgad

Med Plexitopp kan du välja hur avskärmad du vill vara då de olika utförandena ger olika resultat. Välj en genomskinlig eller frostad skärm för att behålla ljusinsläpp och en viss öppenhet, eller en rökfärgad skärm för ökad känsla av avskildhet. 

Beslag ingår

I priset ingår två eller tre beslag beroende på skärmens storlek. Vid beställning av en skärm med en bredd över 160 centimeter ingår tre beslag och vid beställning av en skärm under 160 centimeter ingår två beslag.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft