Hur lång är leveranstiden?

Vårt mål är att ha så snabba leveranstider som möjligt, därför levererar vi lagerhållna produkter inom 3-5 arbetsdagar. Lagerförda produkter är t.ex. höj & sänkbara bord, vissa utvalda kontorsstolar, tillbehör till bord, balanspallar, arbetsmattor etc. Vanligtvis hanterar vi alla ordrar samma dag (mellan 08.00 - 16.00) En del varor tillverkas i fabrik efter er order och andra skickas direkt ifrån respektive leverantör. Olika leverantörer har olika tillverknings- och leveranstider och för att få en mer specifik beräknad leveranstid behövs en bekräftelse från fabriken.

Ringer ni innan leverans?

Företagsleveranser aviseras normalt inte innan utkörning. Vi kan i många fall erbjuda telefonavisering innan leveransen, detta är en tilläggstjänst som kostar 150:- exkl moms. Vänligen skriv ett meddelande i meddelandefältet när du placerar din order om du önskar telefonavisering. Hemleveranser till privatadresser aviseras normalt i förväg.

Om du är en privatperson är det viktigt att ange detta i meddelandefältet när du lägger din order, så att vi kan meddela fraktbolaget om det. Observera att det dock inte är garanterat att distributören ringer dig innan leverans. Därför kan det i många fall vara fördelaktigt att beställa varan till en företagsadress där personal finns på plats hela dagen.

Erbjuder ni någon ångerrätt/bytesrätt?

Många av våra produkter tillverkas specifikt till varje kund och därför gäller ingen bytesrätt på dessa. Exempel på dessa produkter är mattor med tryck, kontorsstolar från fabrik samt en del ljudabsorbenter. Även produkter som beställs per löpmeter eller på annat sätt beställs till ett specifikt mått har ingen bytesrätt.

Viktigt att tänka på om du handlar i egenskap av ett företag är att konsumenträttslig lagstiftning inte gäller. Som företagare har man exempelvis ingen ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Konsumentköplagen, konsumenttjänstlagen och lagen om avtalsvillkor i konsumentförhållanden gäller inte heller.

Privatpersoner har självklart 14-dagars ångerrätt enligt gällande lagstiftning för distanshandel, förutsatt att produkten inte är en beställningsvara.

Hur sker leveransen?

  • Inom Stockholm kör vi själva ut leveranserna. Leveransen sker till er angivna adress mellan 08-16 måndag-fredag. Handlar du som privatperson kommer du att kontaktas via telefon innan leverans. Samtliga kunder kan önska leverans på förmiddag (08-11) eller eftermiddag (12-16). Vi tar alltid emot dessa önskemål och gör vad vi kan för att kunna uppfylla dem.
  • I övriga Sverige är PostNord distributör. Leveransen sker i första hand som hemleverans till er angivna adress. Om du inte kan mottaga leveransen lämnas din order hos närmsta utlämningsställe för Er att hämta ut.

Jag söker en produkt, men kan inte hitta den på hemsidan?

Vi har ett enormt stort sortiment som vi inte visar på hemsidan, chansen är därför stor att vi har produkten du söker även om du inte hittar den. Kontakta oss och berätta vad du behöver så hjälper vi dig!

Har ni något showroom där man kan kika på produkterna?

Vi har ett showroom på Mäster Samuelsgatan 65, Stockholm. Hit är våra kunder alltid välkomna oavsett om ni ringt innan eller bara vill titta förbi. Hos oss får du hjälp av våra professionella säljare för att du ska hitta rätt produkt. Vi erbjuder ett stort utbud av produkter i vårt showroom som du kan titta på samt testa. 

Kan jag handla ifrån DPJ som privatperson?

Ja det kan du! Du skriver bara in dina egna uppgifter istället för företagets. 

Kan ni hjälpa till med montering?

Inom Stockholm kan vårt företag hjälpa till med montering.
Kontakta oss och meddela vad ni behöver hjälp med så presenterar vi priserna för er.

Vad innebär er prisgaranti?

För att du alltid ska känna dig trygg med att du handlar till marknadens bästa priser hos DPJ, erbjuder vi dig som kund 105% prisgaranti. Det innebär följande: Om du handlar på DPJ.se och inom 7 dagar från köptillfället hittar samma vara till ett billigare pris i antingen en fysisk svensk butik, eller i en svensk e-butik som handlar i SEK, betalar vi tillbaka mellanskillnaden mellan vårt pris och det lägre priset till dig och dessutom ger vi dig ytterligare 5% rabatt på det lägre priset.

För att du skall ha rätt till återbetalning av mellanskillnaden behöver du visa för oss att samma vara av samma märke och modell, i samma utförande, klädsel, färg och storlek kan köpas billigare någon annanstans än hos oss. Detta påvisar du genom att skicka oss en annons, länk, eller annat som entydigt visar detta (skärmdump godtas ej). I den händelse då frakt-, tull-, eller andra avgifter tillkommer på konkurrentens pris, ska alla sådana avgifter inkluderas vid jämförelse. Prisgaranti går ej att kombinera med övriga rabatter hos DPJ, såsom rabattkoder, kampanjer, eller andra erbjudanden.


Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan