Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Grenuttag Square 1- Magnet, 3 el + 2 USB

 • På rea!

Square 1 är ett mångsidigt och snyggt grenuttag med tre eluttag och två uttag för USB-laddning. Kommer med inbyggd magnet som gör den enkel att fästa på exempelvis hyllor och stativ i metall.

 • 2 USB-uttag.
 • 3 eluttag.
 • Lång sladd på 1,8 meter.
 • Tillverkad i mer än 20% återvunnen plast.
 • Kommer även med en lös, självhäftande magnetplatta för upphängning på vägg.

500,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Ocean Blue
Stockholm Black
Gotland Grey
Old Pink
Oak Green
Rusty Red
Ocean Blue
Brass Finish
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Square 1 är ett mångsidigt och snyggt grenuttag med tre eluttag och två uttag för USB-laddning. Kommer med inbyggd magnet som gör den enkel att fästa på exempelvis hyllor och stativ i metall.

 • 2 USB-uttag.
 • 3 eluttag.
 • Lång sladd på 1,8 meter.
 • Tillverkad i mer än 20% återvunnen plast.
 • Kommer även med en lös, självhäftande magnetplatta för upphängning på vägg.

Snyggt och modernt grenuttag

Med Square 1 får du ett modernt grenuttag vars design gör det som brukar vara en ganska tråkig teknikpryl till en snygg inredningsdetalj. Dosan har tre eluttag och två USB-uttag, vilket låter dig ha väldigt många saker anslutna samtidigt.

Fäster enkelt med magnet

Den inbyggda magneten gör det möjligt för dig att fästa grenuttaget på skrivbordet, hyllan eller någon annan möbel i metall. Du får även med en lös magnetplatta med självhäftande baksida som du kan använda för att fästa dosan på väggen.

Genomtänkt och prisad design

Den genomtänkta designen har gjort att Square 1 vunnit både reddot design award 2019 och Svenska designpriset. Tillverkad i mer än 20 procent återvunnen plast och med en matt finish är detta grenuttag en miljövänlig och elegant detalj, både hemma och på kontoret. 

Produktdetaljer

Artikelnummer SQ1-F-USB-BL
Varumärke Avolt
Bredd 7.6 cm
Höjd 7.6 cm
Längd 7.6 cm
Vikt 400 g
Material Plast (+ 20% återvunnet material)
Sockel (Type F - 16 A, 100-240V - 50/60 HZ, MAX 300W)
Max watt 300 W
Sladdlängd 1.8 m
Avolt

Avolt är en svenskbaserad designstudio som utvecklar, designar och marknadsför föremål för tillgänglig elförsörjning. Skandinavisk design för hem, kontor, butiksmiljöer och offentliga utrymmen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft