Vårt bästa pris

Kontorsstol Relief

 • -625,00 kr

Relief är en kontorsstol som är byggd för att följa din kropps naturliga rörelser. Nackstödet och ryggstödet är av svalt meshtyg som förbättrar din arbetsdag – under årets alla dagar.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Höj- och sänkbart nackstöd.
 • Synkrongunga med justerbart motstånd.
 • 3D-armstöd som kan regleras i höjd, vinkel, framåt och bakåt.
Bra deal!
4 990,00 kr
Rek. pris: 5 615,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Relief är en kontorsstol som är byggd för att följa din kropps naturliga rörelser. Nackstödet och ryggstödet är av svalt meshtyg som förbättrar din arbetsdag – under årets alla dagar.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Höj- och sänkbart nackstöd.
 • Synkrongunga med justerbart motstånd.
 • 3D-armstöd som kan regleras i höjd, vinkel, framåt och bakåt.

Sitt med rätt stöd hela arbetsdagen

Relief är en ergonomisk kontorsstol som levereras med ett nackstöd som du enkelt höjer och sänker efter behov. Stolen är även utrustad med höj- och sänkbara 3D-armstöd som enkelt vinklas åt sidorna och kan skjutas framåt och bakåt. Tack vare detta sitter du bekvämt hela dagen.

Slitstarka material

Med en stoppad sits och ett ryggstöd av hållbart meshtyg ger Relief dig en motståndskraftig och bekväm kontorsstol som låter dig arbeta obehindrat i 6-8 timmar. Med ett extra skumstoppat säte och en rygg av luftigt meshtyg får du en effektiv avlastning för hela kroppen.

Specifikation

Säte och gungfunktion

 • Justerbart svankstöd.
 • Rymlig sittyta på B51 x H51 cm.

Fotkryss

 • Femstjärnigt fotkryss.
 • Lättrullade hjul.

Nackstöd

 • Justerbart nackstöd med generösa mått, B34 x H16 cm.

Produktdetaljer

Artikelnummer OC-202-BL
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 99–107 cm
Bredd 68 cm
Djup 64 cm
Sitthöjd 45,5–53,5 cm
Sittbredd 51 cm
Sittdjup 51 cm
Höjd på ryggstöd 58 cm
Bredd på ryggstöd 47 cm
Armstöd Ja, 3D
Nackstöd Ja, justerbart
Montering Montering krävs
Garanti 2 år
Svankstöd Ja, justerbart
Justerbart ryggstöd Nej
Justerbart sittdjup Ja
Gungfunktion Synkrongunga
Låsbar gungfunktion Ja

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

Nerladdning

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft