Kontorsstol HÅG Capisco 8107

HÅG Capisco 8107 levereras med sits, ryggstöd och nackstöd. Den sadelformade sitsen kan ställas in från låg sittställning hela vägen upp till stående arbetsställning. Du kan arbeta rörligt och dynamiskt, men ändå i full balans. Sitshöjd, sitsdjup och ryggstödshöjd kan justeras. Gungmotståndet är justerbart och låsbart. 

Med en aktiv samt varierad sittställning genom arbetsdagen kan du enkelt förhindra vanliga skador i rygg, nacke samt axklar som kan uppstå vid fel sittande i längre perioder. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande
8 680 kr exkl.moms

10 850 krinkl. moms

ord.pris: 10 960 kr

ord.pris: 13 700 kr

Spara 2 280 kr

Spara 2 850 kr

 Leveranstid: 1-3 veckor

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Vilken storlek behöver du?

Liftomat 150 mm (sitthöjd 410-550 mm): Rekommenderas för dig som är under 165 cm lång och vill bara kunna använda stolen i sittläge. Ej för sitt/stå. Liftomat 150 mm går ej att köpa med fotring. 

Liftomat 200 mm (sitthöjd 485-660 mm): Rekommenderas för dig som är över 165 cm lång och bara vill använda stolen i sittläge. Alltså ej sitta/stå.

Liftomat 265 mm (sitthöjd 570-810 mm): Rekommenderas för dig som vill kunna variera arbetsställning mellan sittande samt sittande/stående. Är du lite kortare rekommenderar vi att du väljer till en fotring för att uppnå bästa sittställning.

Sittställning

HÅG Capisco-stolen, 8107, är inspirerad av ryttarens sadel och sittställning. Ingen annan sitter så aktivt som en ryttare på sin häst. Håg Capisco kontorsstol inspirerar till rörelse, variation och nya, naturliga sittställningar.

På en HÅG Capisco 8107 kan du sitta så högt eller lågt du vill. Sätt dig ner och justera stolen från normal höjd till halvstående ställning. Ingen annan arbetsstol är så väl anpassad för arbetsytor med varierande höjd och passar så bra för höj- och sänkbara skrivbord. 

Med en HÅG Capisco 8107 kan du variera din sittställning och sitta både i "normal" framåt ställning, sitta bakåtvänt och använda ryggstödet som ett stöd för magen samt sitta snett. Allt för att få en sån stor variation som möjligt under arbetsdagen för att undvika skador på kroppen. 

Den prisvinnande designen smälter även in i kreativa mötesrum och på alla andra platser där du vill arbeta och röra dig på ett annorlunda sätt. Upptäck de stora fördelarna med denna unika sittlösning.

Förslag på sittställningar

 
Specifikationer
Bredd595 mm
Sittdjup340-420 mm
ArmstödNej
NackstödJa
Sittbredd470 mm
Höjd på ryggstöd460 mm
Garanti10 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan