info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Fåtölj Wulff ATD2

Wulff ATD2 är en inbjudande fåtölj där sits och rygg har mjuk stoppning och går att få i flera snygga klädslar. Det böjda ryggstödet omfamnar kroppen och gör Wulff ATD2 väldigt mysig att krypa upp i. 

 • Stoppad med mjukt kallskum och polyestervadd.
 • Välvd rygg omfamnar kroppen.
 • Bekväma armstöd med böjda former.
 • Ben i FSC-certifierat, massivt trä. 
29 975,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Hallingdal 376/Walnut
Hallingdal 376/Walnut
Karakorum 003/Oak
Karakorum 003/Walnut
Karandash 005/Walnut
Sheepskin Moonlight/Walnut
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Wulff ATD2 är en inbjudande fåtölj där sits och rygg har mjuk stoppning och går att få i flera snygga klädslar. Det böjda ryggstödet omfamnar kroppen och gör Wulff ATD2 väldigt mysig att krypa upp i. 

 • Stoppad med mjukt kallskum och polyestervadd.
 • Välvd rygg omfamnar kroppen.
 • Bekväma armstöd med böjda former.
 • Ben i FSC-certifierat, massivt trä. 

Mjuk och bullig design

Med Wulff ATD2 får du en trevlig fåtölj vars helklädda utförande ger ett mjukt och bulligt intryck. Formspråket härstammar från 1930-talets handgjorda designs och gör Wulff till en vacker detalj i hemmet eller loungen. 

Böjda, bekväma armstöd

Fåtöljens armstöd smälter samman med det främre stolsbenen, vilket ger stolen ett stilrent uttryck. Tack vare sina böjda former är armstöden väldigt bekväma att vila armarna på – under korta som långa stunder.

Omfamnande former

Både sits och ryggstöd har en behaglig och mjuk stoppning bestående av kallskum och polyestervadd. Det välvda ryggstödet omfamnar även kroppen på ett väldigt trevligt sätt och låter dig slappna av ordentligt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft