Fåtölj Seventy Five - Läder

 • Ny

Seventy Five är en av våra mest omtyckta fåtöljer och lillebror till klassikern Seventy. Med sin nätta ram och sin stilrena design passar den både för ditt kontor och ditt hem.

 • Klädd i äkta läder.
 • Tillverkad i Sverige.
 • Svårslagen komfort.
 • Generöst stoppade dynor.
 • Genomtänkt och enhetlig look.
15 645,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Natur - Brandy
Svart
Natur - Brandy
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Seventy Five är en av våra mest omtyckta fåtöljer och lillebror till klassikern Seventy. Med sin nätta ram och sin stilrena design passar den både för ditt kontor och ditt hem.

 • Klädd i äkta läder.
 • Tillverkad i Sverige.
 • Svårslagen komfort.
 • Generöst stoppade dynor.
 • Genomtänkt och enhetlig look.

Design med högklassig komfort

Seventy Five kommer med tjock ryggkudde samt sittdyna, där kudden är fylld med en skum- och fjäderblandning, och dynan är i gjuten högelasticitets skum. Detta gör fåtöljen till en ren dröm att sjunka ned i. Här både kan och vill du sitta länge. 

Genomtänkta val knyter ihop looken

Både kudde och dyna är klädda i det eleganta lädret Challenger, och går att välja i svart eller brandy (ljusbrun/naturfärgad). Även armstöden är delvis stoppade samt klädda i läder, vilket knyter ihop fåtöljens look på ett stilfullt sätt. En stödjande canvasväv i rygg och sits som matchar stolens färger (svart/vit) tillför en organisk och avslappnad känsla som fulländar designen.

Smäckra former ger nätt känsla

Seventy Five har en luftig stomme i metall som är svartlackerad till den svarta klädseln och naturlackerad till den ljusbruna klädseln. Den smäckra utformningen gör att fåtöljen känns väldigt nätt och lätt att passa in i de allra flesta miljöer.

Om formgivaren – Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn är född in i möbelbranschen. Som tredje generationens möbeltillverkare och producent har han samlat på sig gedigna kunskaper inom allt från design och produktion till logistik. Idag driver han sitt eget designmärke med bas i Värnamo, och samarbetar med flera framstående skandinaviska formgivare.

Tillbehör

-24%
Design House Stockholm

Kudde Knot

1 025,00 kr
1 350,00 kr
Vissa varianter i lager

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft