Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Loungestol MR01 Initial

Loungestol MR01 Initial kommer med en öppen triangelram i trä samt ett handvävt säte av linnelina. Den luftiga, avskalade designen tillsammans med stolens varma färger skapar en hemtrevlig känsla.

 • Stomme i ek eller valnöt.
 • Helt skruvlös konstruktion.
 • Låg, hemtrevlig profil.
 • Kudde i boucléull medföljer.
19 995,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Oak
Oak
American Walnut
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Loungestol MR01 Initial kommer med en öppen triangelram i trä samt ett handvävt säte av linnelina. Den luftiga, avskalade designen tillsammans med stolens varma färger skapar en hemtrevlig känsla.

 • Stomme i ek eller valnöt.
 • Helt skruvlös konstruktion.
 • Låg, hemtrevlig profil.
 • Kudde i boucléull medföljer.

Tillverkad utan skruvar

Den öppna triangelramen i ek eller valnöt är sammansatt helt utan skruvar vilket ger ett mjukt och sömlöst uttryck. En 90 meter lång linnelina utgör stolens sits samt ryggstöd, och har vävts fast i ramen på ett särskilt sätt.

Låg, hemtrevlig profil

Loungestol MR01 Initial formgavs ursprungligen för att användas som en meditationsplats, vilket den låga sitthöjden på endast 33 centimeter vittnar om. Tack vare närheten till marken har stolen ett varmt och inbjudande uttryck som erbjuder en avslappnad känsla av att vara i kontakt med underlaget.

Kudde i boucléull medföljer

MR01 Initial levereras tillsammans med en avlång kudde i mjukt boucléull som harmonierar med linnelinans nyans. Kudden är både en dekorativ detalj samtidigt som den ger dig en ökad komfort i många sittställningar.

Avskalad och luftig design

Med sin sobra framtoning är MR01 Initial lätt att inreda med, och passar in i de flesta miljöer. Den avskalade, luftiga designen gör att stolen är lika vacker ensam eller i par i det privata hemmet, som i en inbjudande grupp i loungen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 10079703
Varumärke Gubi
Höjd 69 cm
Bredd 65 cm
Djup 88 cm
Sitthöjd 33 cm
Sittbredd 60 cm
Vikt 10 kg
Material Ek / valnöt, linnerep samt kudde klädd i boucléull
Formgivare Mathias Steen Rasmussen

Varumärke Gubi

Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Gubis möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. Gubi väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft