Lounge fåtölj FRI™ - Klädd i tyg Christianshavn med kromben

Lounge fåtölj FRI™ - Klädd i tyg Christianshavn med kromben

En stilig fåtölj som kommer i en mängd olika färger och har ben i borstad aluminium. Fåtöljen har en öppen form som bidrar till den sociala miljön och uppmuntrar till samtal och interaktioner.

 • Stoppad med skumplattor och gjuten PUR-skum.
 • Inbyggt svankstöd.
 • Med nylonfötter som passar de flesta golv.
29 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 7-9 veckor
1131
1131
1110
1120
1121
1130
1132
1133
1134
1135
1140
1141
1142
1150
1151
1152
1153
1154
1155
1160
1161
1170
1171
1172
1173
1174
1175
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

En stilig fåtölj som kommer i en mängd olika färger och har ben i borstad aluminium. Fåtöljen har en öppen form som bidrar till den sociala miljön och uppmuntrar till samtal och interaktioner.

 • Stoppad med skumplattor och gjuten PUR-skum.
 • Inbyggt svankstöd.
 • Med nylonfötter som passar de flesta golv.

För en social miljö

FRI™ har fått sin öppna form med bred sits och avskalat ryggstöd i syfte att bidra till den sociala miljön. Den öppna formen låter dig sitta bekvämt utan att du känner dig undangömd, vilket ökar din känsla av delaktighet.

Stabilt skal med bekväm stoppning

Fåtöljen FRI™ har ett stabilt skal i hårt polyuretanskum (PUR) som förstärkts med glasfiber ut med sidorna. För högsta komfort och form är sätet stoppat med bekvämt PUR-skum och skumplattor, och i ryggen finns dessutom ett inbäddat svankstöd.

Produktdetaljer

Artikelnummer JH5-1131
Varumärke Fritz Hansen
Höjd 90,5 cm
Bredd 80 cm
Djup 88 cm
Sitthöjd 43 cm
Material Ben i borstad aluminium, säte i polyuretanskum
Material stoppning PUR-skum, skumplattor
Material överdrag Tyg Christianshavn
Garanti 5 år
Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen är ett exklusivt, internationellt designvarumärke, vars tidlösa samling enat världsberömda, klassiska och moderna möbler, lampor och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser