Vårt bästa pris

Glasskrivtavla Frame Mobile

 • −20%

Frame Mobile är en dubbelsidig glasskrivtavla med rundade hörn samt en ram av böjträ. Ramen omger skrivytan på ett fint sätt, samtidigt som den fungerar som ett praktiskt handtag när tavlan flyttas runt.

 • I härdat, optiskt glas.
 • Elegant ram i ekfaner eller grå lack.
 • Magnetisk skrivyta.
 • Enkel att skriva på samt sudda.
 • På hjul för enkel förflyttning.
Bra deal!
19 100,00 kr
Rek. pris: 23 875,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Shy 120 - Gråbeige
Shy 120 - Gråbeige
Pure 130 - Vit
Soft 150 - Beige
Crisp 350 - Ljusblå
Cozy 450 - Nougatbrun
Lively 460 - Gul
Frank 540 - Gröngrå
Fair 550 - Grön
Naive 640 - Rosa
Ek
Ek
Grå (Soft 150)
B75 x H196 cm
B75 x H196 cm
B120 x H196 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Frame Mobile är en dubbelsidig glasskrivtavla med rundade hörn samt en ram av böjträ. Ramen omger skrivytan på ett fint sätt, samtidigt som den fungerar som ett praktiskt handtag när tavlan flyttas runt.

 • I härdat, optiskt glas.
 • Elegant ram i ekfaner eller grå lack.
 • Magnetisk skrivyta.
 • Enkel att skriva på samt sudda.
 • På hjul för enkel förflyttning.

Magnetisk yta för flexibelt arbete

Den magnetiska skrivytan på tavlans båda sidor gör det enkelt för dig att arbeta flexibelt och dynamiskt, då du till exempel kan sätta upp lappar, diagram och annat arbetsmaterial. Obs! Fungerar endast med extra starka magneter.

Låg järnhalt ger klara färger

Det optiska glaset innehåller väldigt lite järn vilket gör det helt fritt från gröna toner. Tack vare detta får du ett helt klart glas som gör att färgen du väljer på din skrivtavla får hög precision.

Praktiska hjul med låsmekanik

Frame Mobile är försedd med fyra nätta hjul som rullar lätt vilket gör det okomplicerat för dig att flytta runt tavlan efter behov. Två av hjulen är dessutom låsbara för att tavlan ska stå stadigt på plats.

Dekorativ ram i böjträ

Den dekorativa ramen i böjträ går att få i antingen ekfaner eller en nedtonad grå lack, och har mjukt rundade hörn vilket bidrar till skrivtavlans fina uttryck. Förutom att stilfullt omgärda skrivytan fungerar ramen dessutom som ett praktiskt handtag när du önskar flytta runt tavlan.

Färger:

För en helt monokrom skrivtavla väljer du grå ram och färg Soft 150.

Färg

Pure 130

Färg

Soft 150

Färg

Shy 120

Färg

Cozy 450

Färg

Fair 550

Färg

Frank 540

Färg

Lively 460

Färg

Naive 640

Färg

Crisp 350

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft