Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Magnetisk glasskrivtavla MagVision - Color

 • På rea!

MagVision är en modern glasskrivtavla med magnetisk yta i färgat glas samt med fasade kanter. En skrivtavla som passar bra för kontoret och mötesrummet eller som anslagstavla i offentliga rum.  


 • Magnetisk skrivyta i glas.
 • Snyggt fasade kanter.
 • Diskret profil.
 • Kan monteras horisontellt eller vertikalt (gäller ej den största storleken). 
2 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
980x630x15
980x630x15
1180x1000x15
1480x1000x15
1980x1000x15
Sky
Optic white
Grey Beige
Neutral grey
Standard grey
Dark grey
Sky
Forest
Shell
Sand
Honey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

MagVision är en modern glasskrivtavla med magnetisk yta i färgat glas samt med fasade kanter. En skrivtavla som passar bra för kontoret och mötesrummet eller som anslagstavla i offentliga rum.  


 • Magnetisk skrivyta i glas.
 • Snyggt fasade kanter.
 • Diskret profil.
 • Kan monteras horisontellt eller vertikalt (gäller ej den största storleken). 

Magnetbärande skrivyta

MagVisions skrivyta i vitt eller färgat floatglas är magnetbärande, vilket gör det möjligt för dig att fästa olika magnetiska föremål på tavlan. Lätt och smidigt sätter du upp exempelvis viktiga lappar, tavelsudd, pennor och pennhållare.

Häng tavlan som du vill

Tavlan kommer i tio sobra färger och fyra olika storlekar, där samtliga utom den största (1980x1000x15 mm) kan monteras både horisontellt och vertikalt. Det ger dig stora möjligheter att matcha in tavlan stilfullt i just din inredning.

För att undvika skador i samband med transport kommer glasskrivtavlan paketerad i en stabil träkonstruktion.

Vikt:

 • 980x630: 10kg
 • 1180x1000: 18.8kg
 • 1480x1000: 23.6kg
 • 1980x1000: 31.6kg

Färger

Optic-white.jpg

Optic White

Grey-beige.jpg

Grey/Beige

Neutral-grey.jpg

Neutral Grey

Standard-grey.jpg

Standard Grey

Dark-grey.jpg

Dark Grey

Sky.jpg

Sky

Forest.jpg

Forest

Shell.jpg

Shell

Sand.jpg

Sand

Honey.jpg

Honey

Produktdetaljer

Artikelnummer 14661020-16
Varumärke Abstracta
Bredd 980 / 1180 / 1480 / 1980 mm
Höjd 630 / 1000 mm
Djup Från väggen 15 mm
Material 4 mm floatglas
Garanti 5 år
Abstracta

Som en av pionjärerna inom akustikområdet, har Abstracta anammat det ökande intresset för ljudabsorption och en mer effektiv arbetsmiljö. Till skillnad från det visuella landskapet är ljudlandskapet inte synligt, men dess inverkan på vårt välbefinnande kan vara nog så påtagligt. 

Tillbehör

Förvaringslåda Mood Box - Skrivbar glasfront

2 725,00 kr inkl. moms
Mood Box är en snygg och smart förvaringslåda för bland annat pennor, tavelsudd och fjärrkontroller. Mood Box monteras på väggen och har två lösa innerväggar som låter dig justera förvaringsutrymmet. Hängs upp på väggen. Justerbar insida. Skrivbar, magnetbärande front i optiskt glas. Diskret, svart aluminiumstomme.
Mood Pocket

Förvaringslåda Mood Pocket - med 1 tavelsudd och 3 pennor

2 100,00 kr inkl. moms
Med Mood Pocket får du en smidig förvaringslåda för alla dina tillbehör till skrivtavlan, så som pennor och tavelsudd. Lådan är vägghängd, har en skrivbar front och kommer med ett sudd samt tre pennor.  Skrivbar front i optiskt glas. Magnetisk tavelsudd + 3 extrafiltar medföljer. 3 filtspetspennor i svart medföljer. Tavelsuddet nås med en diskret touch och klick funktion.

Förvaringslåda Air Pocket - med 1 tavelsudd och 3 pennor

1 250,00 kr inkl. moms
Med Air Pocket får du en diskret förvaringslåda för tillbehören till din whiteboard, så som pennor och tavelsudd. Den stiliga lådan i aluminium hängs på väggen och kommer med ett sudd samt tre pennor. Magnetisk tavelsudd + 3 extrafiltar medföljer. 3 filtspetspennor i svart medföljer. Tavelsuddet nås med en diskret touch och klick funktion. Elegant design i svart eller vit aluminium. 
Startset magnetiska glastavlor - Abstracta

Vip Starkit - Tillbehör Abstracta

843,75 kr inkl. moms
Ett startset med praktiska tillbehör som passar till alla whiteboard. Innehåller allt du behöver för att få ut det mesta av din whiteboard på kontoret, i konferenslokalen eller i hemmet. Magnetiskt tavelsudd 12 extra starka magneter. 4 pennor i svart, rött, blått och grönt.  1 torkduk

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft