Mood Flow Wall Glasskrivtavla
Vårt bästa pris

Glasskrivtavla Flow Wall

  • −20%
  • Ny

Flow är en magnetbärande skrivtavla i glas, med rundade former som ger behagligt intryck och bjuder in till användning. Den har härdat optiskt glas som ger lyster och färgåtergivning.

  • Mjukt rundade former.
  • Diskret profil på 12 mm.
  • Monteras med dolda beslag.
  • Magnetbärande skrivyta i optiskt glas. 
Bra deal!
996,00 kr
Rek. pris: 1 245,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Shy 120 - Gråbeige
Shy 120 - Gråbeige
Pure 130 - Vit
Soft 150 - Beige
Crisp 350 - Ljusblå
Cozy 450 - Nougatbrun
Lively 460 - Gul
Frank 540 - Gröngrå
Fair 550 - Grön
Naive 640 - Rosa
B30 x H30 cm
B30 x H30 cm
B50 x H50 cm
B75 x H75 cm
B100 x H100 cm
B125 x H100 cm
B150 x H100 cm
B200 x H100 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Flow är en magnetbärande skrivtavla i glas, med rundade former som ger behagligt intryck och bjuder in till användning. Den har härdat optiskt glas som ger lyster och färgåtergivning.

  • Mjukt rundade former.
  • Diskret profil på 12 mm.
  • Monteras med dolda beslag.
  • Magnetbärande skrivyta i optiskt glas. 

Obs! Magneter ingår ej. Den magnetiska ytan kräver extra starka magneter

För att undvika skador i samband med transport kommer glasskrivtavlan paketerad i en stabil träkonstruktion.

Färg

Pure 130

Färg

Soft 150

Färg

Shy 120

Färg

Cozy 450

Färg

Fair 550

Färg

Frank 540

Färg

Lively 460

Färg

Naive 640

Färg

Crisp 350

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft