Vårt bästa pris

Glasskrivtavla Mono Mobil

 • −20%
 • Ny

Mono Mobil Glastavla är en glastavla i modern design med enkla rena linjer med en enfärgad färgsättning. Glastavlan passar i alla olika miljöer och går att få i olika färger och storlekar. 

 • Blädderblockskrokar ingår.
 • Magnetisk skrivyta i optiskt glas. 
 • Välj mellan klassiskt glas eller matt silk-glas.
Bra deal!
6 260,00 kr
Rek. pris: 7 825,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Soft 150 - Beige
Shy 120 - Gråbeige
Pure 130 - Vit
Soft 150 - Beige
Mellow 730 - Gul
Klassiskt glas
Klassiskt glas
Matt Silk-glas
B70,7 x H196 cm
B70,7 x H196 cm
B150,7 x H196 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Mono Mobil Glastavla är en glastavla i modern design med enkla rena linjer med en enfärgad färgsättning. Glastavlan passar i alla olika miljöer och går att få i olika färger och storlekar. 

 • Blädderblockskrokar ingår.
 • Magnetisk skrivyta i optiskt glas. 
 • Välj mellan klassiskt glas eller matt silk-glas.

Tillverkad i optiskt glas

Tavlan är tillverkad i optiskt glas med extra låg järnhalt, vilket ger ett helt klart glas som är utan gröna toner. Glaset ger istället en lyster och exakthet i de olika färgutförandena vilket ger en precision som inte kan uppnås med ett vanligt standardglas. Glaset går även att få i matt ton.

Specifikation

Storlek totalt

 • B70,7 x H196 cm
 • B150,7 x H196 cm

Storlek på glasskivan

 • B70,7 x H120,7 cm
 • B150,7 x H120,7 cm

Obs! För att undvika skador i samband med transport kommer glasskrivtavlan paketerad i en stabil träkonstruktion. Den magnetiska ytan kräver extra starka magneter.

Färger

Färg

Shy 120

Färg

Soft 150

Färg

Pure 130

Färg

Mellow 730

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft