Golvlampa PH 80

 • Ny

PH 80 är en elegant golvlampa designad av Poul Henningsen med tre skärmar i opal akryl samt en skärm i svart polykarbonat med röd undersida. De vita skärmarna gör ljuset mjukt medan den röda ger skenet en varm ton.

 • Ger både allmänt och nedåtriktat ljus.
 • Röd skärm ger varma toner.
 • Svart sladd på 2,6 m medföljer.
 • Strömbrytare på medföljande sladd.
12 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

PH 80 är en elegant golvlampa designad av Poul Henningsen med tre skärmar i opal akryl samt en skärm i svart polykarbonat med röd undersida. De vita skärmarna gör ljuset mjukt medan den röda ger skenet en varm ton.

 • Ger både allmänt och nedåtriktat ljus.
 • Röd skärm ger varma toner.
 • Svart sladd på 2,6 m medföljer.
 • Strömbrytare på medföljande sladd.

Ger dig ett helt bländfritt ljus

PH 80 har en smart design som bygger på ett reflekterande skärmsystem som gör att armaturen belyser sig själv nedåt och ut åt sidorna. Den röda skärmen tillför en varm ton och blir även en snygg färgklick mot den vita akrylen. Med PH 80 får du ett mjukt och 100 procent bländfritt sken oavsett vilken ljuskälla du väljer.

Om formgivaren – Poul Henningsen

Danska Poul Henningsen (1894-1967) var under sin livstid verksam som både formgivare, journalist och författare. Efter att ha studerat vid tekniska högskolan i Köpenhamn startade han sin karriär inom traditionell funktionalistisk arkitektur. Med åren utvecklade han dock ett särskilt intresse för belysning. Han spenderade därför en stor del av sin karriär med att utveckla belysningsarmaturer med fokus på människans uppfattning och behov av ljus. År 1925 startade Poul Henningsen ett livslångt samarbete med märket Louis Poulsen, där hans arv lever vidare än i dag.

Rekommenderade ljuskällor

 • E.-saving 23W, E27, A, 1600 lumen, ej dimbar, Duralamp, Duralux Twist Eco
 • LED 18W, E27, A+, 2000 lumen, ej dimbar, Duralamp, Deco LED A60
 • LED 15W, E27, A+, 1550 lumen, dimbar, Duralamp, Deco LED A70
 • LED 10,5W, E27, 1521 lumen, dimbar, Philips, Philips Dimmable

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft