Golvlampa Angel Wing A805

Den ikoniska golvlampan A805, även kallad Angel Wing, med vit stålskärm och läderklätt stativ. Designad år 1954 är Änglavingen en klassiker som passar lika bra på kontoret som i hemmet. 

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus. 
 • Detaljer i polerad eller nickelpläterad mässing.
 • Med svart, handsytt läder.
 • Skärm av handnitade stållameller.
 • Svart plastsladd på 2,5 m medföljer.
 • Tillverkad i Finland.
21 300,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Nickelpläterad mässing
Nickelpläterad mässing
Polerad mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Den ikoniska golvlampan A805, även kallad Angel Wing, med vit stålskärm och läderklätt stativ. Designad år 1954 är Änglavingen en klassiker som passar lika bra på kontoret som i hemmet. 

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus. 
 • Detaljer i polerad eller nickelpläterad mässing.
 • Med svart, handsytt läder.
 • Skärm av handnitade stållameller.
 • Svart plastsladd på 2,5 m medföljer.
 • Tillverkad i Finland.

Stilren och tidlös golvlampa

Med A805 får du en stilren golvlampa som förhöjer inredningen och sprider ett trevlig ljus. Den tidlösa designen gör att lampan passar bra ihop med de flesta inredningsstilar, klassiska som mer moderna.

Material med exklusiv känsla

A805 består av flera olika materialslag som tillsammans ger lampan dess exklusiva känsla. Det läderklädda stativet ger en vacker kontrast till den varma mässingen, och bryter även av mot det vita stålet på ett väldigt snyggt sätt.

Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus

Den asymmetriska skärmen består av vita stållameller som både släpper igenom ljus och ger ett uppåt- och nedåtriktat sken. Tack vare detta passar Angel Wing perfekt som stämningsbelysning i vardagsrummet, loungen eller på kontoret.

Produktdetaljer

Artikelnummer 29000102
Varumärke Artek
Höjd 174 cm
Djup 52 cm
Material Stål, mässing, läder
Sockel E27
Max watt 100W
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,5 m
Ljuskälla ingår Nej
Volt 220-240V / 50Hz
Formgivare Alvar Aalto
Artek

Artek är ett finskt varumärke som grundades i Helsingfors år 1935. De designar och producerar möbler, accessoarer och lampor som befinner sig i gränslandet mellan konst, design och arkitektur. Deras breda utbud består av tre genomgående teman; tydlighet, funktionalitet och enkelhet. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft