Golvlampa Chipperfield 102

Chipperfield 102 är en flexibel golvlampa med smäckert stativ samt vridbart lamphuvud som låter dig rikta ljuset. Det eleganta utförandet gör att lampan gör sig lika bra på kontoret som i hemmet.

  • Vridbart lamphuvud.
  • Går att dimra.
  • Energisnål LED med lystid på 50 000h.
  • Dimmer på sladd (2,5m).
15 400,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Dark Steel
Dark Steel
Brass / Dark Steel
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Chipperfield 102 är en flexibel golvlampa med smäckert stativ samt vridbart lamphuvud som låter dig rikta ljuset. Det eleganta utförandet gör att lampan gör sig lika bra på kontoret som i hemmet.

  • Vridbart lamphuvud.
  • Går att dimra.
  • Energisnål LED med lystid på 50 000h.
  • Dimmer på sladd (2,5m).

Elegant läslampa med vridbart huvud

Lamphuvudet går att vrida åt sidorna och är även utrustat med ett diskret handtag för smidig justering. Tack vare detta kan du enkelt rikta lampans ljus vilket gör den perfekt som läslampa i hemmet eller i loungen. 

Går att dimra

Chipperfield 102 kommer med LED belysning som ger ifrån sig ett varmvitt sken. Ljusstyrkan går att dimra med hjälp av en dimmer på sladden.

Produktdetaljer

Artikelnummer 102F105.2
Varumärke Wästberg
Höjd 112 cm
Djup 39,4 cm
Vikt 6,2 kg
Material Svart stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljuskälla COB LED 6 W, 50,000 h
Spänning 100-240 V
Lumens 690 lm
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare David Chipperfield

Varumärke Wästberg

Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft