Skärmvägg Unit - ljudabsorberande

Unit är en stilren, flyttbar och ljudabsorberande vägg som låter dig skapa avskilda platser och lugn i det öppna kontorslandskapet. Tack vare de utfällbara hjulen samt sidornas handtag är Unit lätt att flytta.

 • Dolda, utfällbara hjul.
 • Integrerade handtag.
 • Klädd i tyg Xpress by Gabriel.
 • 96 mm ljudabsorberande fyllning.
27 660,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-5 veckor
Pärlvit
Pärlvit
Umbragrå
B120 x H185,5 cm
B120 x H185,5 cm
B180 x H125,5 cm
Pärlvit
Pärlvit
Umbragrå
Ek
Xpress 60162 (Beige)
Xpress 60162 (Beige)
Xpress 60003 (Grå)
Xpress 60004 (Mörkgrå)
Xpress 60999 (Svart)
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Unit är en stilren, flyttbar och ljudabsorberande vägg som låter dig skapa avskilda platser och lugn i det öppna kontorslandskapet. Tack vare de utfällbara hjulen samt sidornas handtag är Unit lätt att flytta.

 • Dolda, utfällbara hjul.
 • Integrerade handtag.
 • Klädd i tyg Xpress by Gabriel.
 • 96 mm ljudabsorberande fyllning.

Delar upp och skärmar av

Unit kommer komplett med skärmfötter, vilket gör att den står fritt på golvet och därför kan ställas precis där du vill. Detta gör skärmen perfekt att ställa mellan skrivbord för att skärma av arbetsytan, eller för att dela upp en större lokal i mindre rum.

Enkel att flytta runt

Den smarta konstruktionen med dolda, utfällbara hjul i fötterna samt integrerade handtag på sidorna ger dig en flexibel skärm som är lätt och smidig att flytta på vid exempelvis städning eller ommöblering.

Absorberar ljudet effektivt

Tack vare sin 96 millimeter tjocka fyllning absorberar Unit effektivt stora delar av det ljud som studsar omkring i rummet, och lämnar istället kvar ett mycket mer dämpat och behagligt klimat att vistas i.

Klätt i tyg fritt från skadliga kemikalier

Unit är klädd i det miljöcertifierade tyget Xpress från Gabriel. Alla fibrer i tyget har godkänts enligt OEKO-TEX® Standard 100, vilket innebär att de är helt fria från skadliga kemikalier.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft