Vårt bästa pris

Golvskärm Modea - Inklusive skärmfötter

 • −20%
 • Ny

Golvskärm Modea absorberar och dämpar effektivt ljud, och skapar samtidigt avskildhet. Ett smart val för att skärma av och reducera ljudnivån i större lokaler och öppna kontorslandskap!

 • Skärmar av och dämpar ljudnivån.
 • Stoppad med brandsäker stenull.
 • Stilrena, svarta skärmfötter ingår.
Bra deal!
2 460,00 kr
Rek. pris: 3 075,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
H136 x B100 cm
H136 x B80 cm
H136 x B100 cm
H170 x B80 cm
H170 x B100 cm
Grå 90
Grå 90
Ljusgrå 83
Svart 96
Beige 08
Grön 72
Rosa 61
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Golvskärm Modea absorberar och dämpar effektivt ljud, och skapar samtidigt avskildhet. Ett smart val för att skärma av och reducera ljudnivån i större lokaler och öppna kontorslandskap!

 • Skärmar av och dämpar ljudnivån.
 • Stoppad med brandsäker stenull.
 • Stilrena, svarta skärmfötter ingår.

Skapa avskildhet och arbetsro på kontoret

Modea består av en stabil träkonstruktion fylld med stenull som effektivt absorberar och dämpar stora delar av det ljud som studsar omkring i rummet. Golvskärmen står fritt på golvet vilket gör att den kan placeras precis där du vill – ställ mellan två skrivbord för att ge lugn och ro vid den enskilda arbetsplatsen, eller låt flera stå på rad för att dela upp större lokaler till mindre utrymmen. Oavsett var du ställer skärmväggen bidrar den till ett behagligt ljudklimat på hela kontoret.

Specifikation

 • Fylld med ljudabsorberande stenull.
 • Ramkonstruktion av massivt trä.
 • Klädd i tyget Malmo New från Davis (100 % polyester).
 • Svarta skärmfötter medföljer.
 • Totalhöjd med skärmfötter - 140 / 174 cm.

Malmo New från Davis


Grå 90


Ljusgrå 83


Svart 96


Beige 08


Grön 72


Rosa 61

Produktdetaljer

Artikelnummer FS-MODEA-1361004-MN90
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 136 / 170 cm
Bredd 80 / 100 cm
Djup 4,4 cm
Vikt 14,5 / 17,6 / 18 / 22 kg
Material stoppning Massivt trä, Stenull
Material överdrag 100% polyester
Garanti 2 år

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft