Hatthylla Hat Rack

  • Ny

Hat Rack är en stilren och tidlös hatthylla tillverkad av pulverlackerade metalltrådar. Hyllan ger dig goda förvaringsmöjligheter och passar perfekt för hemmets eller kontorets hall.

  • Tidlös och praktisk design.
  • Tillverkad av 100 % återvunnen metall.
  • Utsmyckad med sex eller åtta nätta krokar.
1 395,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Black
Brass
Black
White
B: 60 cm
B: 60 cm
B: 99 cm
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Hat Rack är en stilren och tidlös hatthylla tillverkad av pulverlackerade metalltrådar. Hyllan ger dig goda förvaringsmöjligheter och passar perfekt för hemmets eller kontorets hall.

  • Tidlös och praktisk design.
  • Tillverkad av 100 % återvunnen metall.
  • Utsmyckad med sex eller åtta nätta krokar.

En hatthylla som löser dina förvaringsproblem

Hatthyllan Hat Rack är rymlig trots sin nätta storlek, vilket gör den utmärkt för små hallar eller andra ytor med begränsat utrymme. Utrustad med såväl krokar som en avlastningshylla där du dessutom kan hänga dina kläder på galgar garanterar hyllan mycket förvaring.

Två olika storlekar

Hatthyllan finns i två olika storlekar med ett djup på 36 cm och en höjd på 20 cm. Den mindre varianten med sex krokar är 60 cm bred och den större varianten med åtta krokar är 99 cm bred.

Om formgivaren – Olof Kolte

Olof Kolte är född 1964 i Vällingby strax utanför Stockholm. Som utbildad civilingenjör från KTH i Stockholm och designer från Royal College of Art i London undervisar och forskar han till vardags. Detta sker på Industridesignskolan vid Lunds universitet, med fokus på hållbar utveckling och cykliskt tänkande. På sidan av driver han sin egen designstudio i Malmö och är formgivare för varumärket Maze. Hans verk är idag moderna klassiker som finns i många hem runt om i världen. "Jag är intresserad av det mänskliga projektet, hur det har utvecklats över tid och vad vi behöver förändra för att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle." - Olof Kolte

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft