Höj och sänkbart hörnskrivbord, 3-ben, vitt stativ och vit skiva

Perfekt för dig som behöver större skrivbordsyta!

Höj och sänkbart hörnskrivbord med tre ben. Bordet passar bra för dig som behöver en större arbetsplats och samtidigt vill kunna arbeta ergonomiskt. Skrivbordets höjd går enkelt att justera med en diskret knappsats som är placerad under bordsskivan.

Bordsskivan är laminerad på båda sidorna, vilket betyder att du kan enkelt välja mellan att montera bordet med svänget på höger eller vänster sida. Det höj och sänkbara skrivbordet har en tålig laminat skiva som tål de slitningar som kan uppstå i kontorsmiljö. Skrivbordet går att få i flera olika storlekar för att enkelt anpassas utifrån ditt behov.

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

9 975 krinkl. moms

ord.pris: 12 475 kr

Spara 2 500 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Detta bord är designat och tillverkat i Europa – med de bästa tänkbar komponenterna.  

Fördelar med ett höj och sänkbart skrivbord:

Nu för tiden sitter vi ner alldeles för mycket per dag vilket kan bidra till arbetsrelaterad värk i rygg, nacke och skuldror. Under en arbetsdag sitter de flesta ner i 8 timmar med få uppehåll. Belastningen för ryggens diskar ökar när vi sitter och då kroppen inte är gjord för att vara stillasittande så långa stunder svarar ryggen med smärta.

Varierad arbetsställning

Ett höj och sänkbart skrivbord gör det möjligt att enkelt variera din arbetsposition under arbetsdagen. Variera mellan stående och sittande arbetsställning för att förbättra hälsan.

Ökad förbränning

Stående arbetsställning bidrar till ökad förbränning och du kan förbränna cirka 45 kalorier mer i timmen, 1800 kalorier mer på en arbetsvecka och 80 000 kalorier på ett år, jämfört med om du sitter ner. Detta beror på att kroppens muskler aktiveras och används till en högre omfattning än när du sitter ner och jobbar.

Friskare kropp

Med ditt höj och sänkbara hörnskrivbord kan du enkelt variera mellan stående och sittande ställning vilket även kan leda till en friskare kropp och minskad risk för vanliga folksjukdomar som tex. övervikt, diabetes, högt blodtryck samt hjärt- och kärlsjukdomar. När du står upp minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker, vilket i sin tur skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett friskt hjärta. 

 
Specifikationer
Höjd67 - 117 cm
Motorer3 st
Lyftkraft150kg
Drifthastighet38 mm/sek
Slaglängd500 mm
Garanti12 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan