Höj- & sänkbart skrivbord vitt (snö), vitt stativ & vit skiva - Standard

Bästsäljare!

Ge din arbetsplats ett ergonomiskt försprång med vårt högkvalitativa höj- och sänkbara skrivbord från Direkt Interiör. 

Det höj- och sänkbara skrivbordet är ett stabilt skrivbord i hög kvalitet med en stilren och modern design. Skrivbordet har ett vitt motordrivet stativ samt en vit kraftig skiva med en yta av laminat som tål alla de påfrestningar som kan uppstå på kontoret. 

Prissänkt!
Ny produkt
Tidsbegränsat specialerbjudande

3 675 krinkl. moms

ord.pris: 6 238 kr

Spara 2 563 kr

 Leveranstid: 1-5 arbetsdagar

- +

 Fri frakt
 Prisgaranti
 Snabb leverans
 
Mer info

Ge din arbetsplats ett ergonomiskt försprång med vårt högkvalitativa höj- och sänkbara skrivbord från Direkt Interiör.

Bordet har två kraftiga elmotorer som ger en jämn och steglös höjdjustering. Genom knappsatsen på bordsskivan justerar du enkelt skrivbordets höjd utifrån din kropp. Med ett höj- och sänkbart skrivbord väljer du själv om du vill stå upp och jobba en stund eller sitta ner. Planerar du att stå upp under en längre tid kan du komplettera med en ergonomisk arbetsplatsmatta som ger bra komfort samt god avlastning för fötterna vid stående arbete.

Med över 100 olika färg- och storlekskombinationer passar vårt höj- och sänkbara skrivbord alla kontor!

Skrivbordet har en fin och modern design med vit bordsskiva och vitt stativ. Det höj- och sänkbara skrivbordet går att få i många olika storlekar för att enkelt kunna anpassas utifrån olika miljöer samt behov. Skrivbordet går även att få i andra färger på både skivan samt stativet. 

Det T-formade vitlackerade stativet är väldigt stabilt och erbjuder maximalt med benutrymme under skrivbordet. Stativet har även en väldigt flexibel konstruktion och kan enkelt justeras i bredd för att passa olika stora bordsskivor, detta gör det enkelt för dig som i framtiden vill uppdatera din storlek på skrivbordet med att bara köpa en ny skiva. 

Det höj- och sänkbara skrivbordet har en 22 mm tjock bordsskiva som består utav en spånskiva med hög densitet med en yta av vit laminat. Detta gör att borde klarar av det höga slitage som kan uppstå i moderna kontorsmiljöer.

Bordet väger mellan 30–38 kg beroende på storleken på bordsskivan.

(Bordsskivan kommer inte med förborrade hål. Skivan skruvas enkelt fast i stativet underifrån.)

För att enkelt hålla ordning och reda på din arbetsplats rekommenderar vi att du väljer till ett kabeldike till ditt skrivbord för dina kablar samt våra tillbehörsset så du på ett snyggt och ordnat sätt kan förvara dina papper, pennor etc på skrivbordet. Glöm inte att en arbetsplatsmatta kan vara nödvändig ifall du planerar att stå upp och jobba vid ditt skrivbord då mattan erbjuder en mjuk dämpning. 

Stå upp och jobba – Öka din förbränning!

Genom att stå upp och jobba förbränner du cirka 45 kalorier mer i timmen – 1800 kcal mer på en arbetsvecka – 80 000 kcal mer på ett år – jämfört med att sitta ner. I kalorier motsvarar det ungefär att springa 10 maratonlopp per år!

Detta beror förstås på att kroppens muskler aktiveras och används till en högre grad än när du sitter ner och jobbar.

Håll dig friskare genom att stå

Många stillasittande timmar i vardagen ökar risken för vanliga folksjukdomar som övervikt, diabetes, högt blodtryck, samt hjärt- och kärlsjukdomar.

I upprättstående läge minskar mängden skadliga blodfetter och blodsockernivån sjunker. Det skapar bättre förutsättningar för friska kärl och ett friskt hjärta.

Ställ dig upp och bli smärtfri

Långa stunder av stillasittande ger ofta värk i rygg, nacke och skuldror. Vilket är starka signaler på att vi sitter ner för mycket.
Belastningen på ryggens diskar ökar när du sitter ner och ju mer framåtlutad ställning du har på stolen, desto högre belastning läggs på ryggen, som svarar med smärta.

Höj upp bordet, ställ dig upp och aktivera kroppens muskler istället.

Exempel på andra utföranden:

 
Specifikationer
Höjd70-117 cm
Vikt30-38 kg
Motorer2 st
Lyftkraft100 kg
Drifthastighet25 mm/sek
Slaglängd470 mm
Garanti5 år

Tillbehör

Inga produkter

To be determined Frakt
0 kr Summa

Gå till kassan