Fällbart bord AS400 - Konkav bordsskiva

AS400 är ett stilrent bord med en fällbar bordsskiva samt låsbara hjul. Skivans unika design med en inbuktning ger dig oändligt med möjligheter att placera bordet i olika konstellationer.

 • Enkel hantering – kan flyttas och vändas av endast en person.
 • Med gummistopp så att skivan inte repas när de står hopradade.
 • Fyra låsbara hjul gör att bordet står stadigt på plats.
 • Smidig hoplänkning med elastiska band.
 • Unik design med konkav urtagning.
 • Utmärkt val för konferenser, utbildningar och möten.
14 750,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart / Svart med plywoodkant
Polerat aluminium / Vit med plywoodkant
Svart / Svart med plywoodkant
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

AS400 är ett stilrent bord med en fällbar bordsskiva samt låsbara hjul. Skivans unika design med en inbuktning ger dig oändligt med möjligheter att placera bordet i olika konstellationer.

 • Enkel hantering – kan flyttas och vändas av endast en person.
 • Med gummistopp så att skivan inte repas när de står hopradade.
 • Fyra låsbara hjul gör att bordet står stadigt på plats.
 • Smidig hoplänkning med elastiska band.
 • Unik design med konkav urtagning.
 • Utmärkt val för konferenser, utbildningar och möten.

Inred lokalen efter behov

AS400 är framtaget för miljöer där flexibilitet och att kunna utnyttja golvytan maximalt är viktigt, så som utbildningssalar, konferenslokaler och stora mötesrum. Borden kan stå var för sig eller länkas ihop med hjälp av ett elastiskt band som du enkelt spänner för hand, vilket ger dig stora möjligheter att förändra lokalens möblemang beroende på vad den ska användas till.

Fäll ihop och förvara på liten yta

När bordet inte används fäller du smidigt bordsskivan och kan sedan stapla ett oändligt antal bord. Tack vare det lätt vridna underredet staplas borden in i varandra vilket gör att de tar upp liten plats – perfekt för att ställa i kanten av rummet eller i ett förråd.

Unik design med konkav urtagning

Denna variant av AS400 har en helt unik design med en konkav inbuktning som gör att bordet, trots sin runda form, kan länkas samman med ett obegränsat antal andra bord. Placera bordet i allt från en liten grupp om tre bord till stora cirklar eller andra organiska former. 

Specifikation

Bordsskiva

 • Plywoodskiva av hög kvalitet.
 • Belagd med 1 mm nano-laminat på vardera sida.
 • Total tjocklek: 26 mm.
 • Rå plywoodkant med transparent lack.

Underrede & hjul

 • Fyrstjärnigt underrede i aluminium (ø70 cm).
 • Svarta, låsbara hjul (ø6 cm) i polyamid och polypropen.
 • Ett av hjulen går att justera vid ojämna golv.

Funktioner

 • Länkas samman med elastiska snören.
 • Fällbar bordsskiva.
 • Kan placeras tätt intill varandra tack vare det lätt vridna underredet.

Produktdetaljer

Artikelnummer AS400-Black-AB2NL-ML450-Conc-PlyW
Varumärke HOWE
Höjd 73,5 cm
Diameter 83 cm
Vikt 17 kg
Material Plywood, Nano-laminat, Aluminium, Polyamid, Polypropen
Garanti 10 år
Formgivare Andreas Störiko

Varumärke HOWE

HOWE

Howe vill påverka människor över hela världen och ha en positiv inverkan på hur de bor, jobbar, lär sig och kommunicerar. I slutändan vill Howe ha en inverkan på hur folk tänker. Vi tror att vi kan göra detta genom att befria utrymmet i interna miljöer. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft