TOPSELLER

Klädställning Takit - Enkel- eller dubbelsidig

 • På rea!

Takit är en stilren klädhängare med både krokar och stång för smidig upphängning av kläder. Klädhängaren finns som både enkel- och dubbelsidig, och fungerar även bra som rumsavdelare. 

 • Sex krokar och en klädstång.
 • Med hatthylla.
 • Kan stå fritt i rummet.
 • Kan användas som rumsavdelare. 
25 900,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Ekfanér
Vajer
Ekfanér
Svartbetsad björkplywood
Enkelsidig
Enkelsidig
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Takit är en stilren klädhängare med både krokar och stång för smidig upphängning av kläder. Klädhängaren finns som både enkel- och dubbelsidig, och fungerar även bra som rumsavdelare. 

 • Sex krokar och en klädstång.
 • Med hatthylla.
 • Kan stå fritt i rummet.
 • Kan användas som rumsavdelare. 

Står fritt i rummet

Tack vare sin stabila konstruktion kan Takit stå fritt på golvet utan stöd från en vägg. Detta gör att du enkelt kan skapa en smidig hörna för klädförvaring, oavsett rummets storlek eller utformning. 

Singel eller dubbelsidig

Takit går både att få som singel och som dubbelsidig klädställning. Singel-varianten går att få med ett slätt bakstycke som fungerar som en smidig rumsavdelare när ställningen står fritt i rummet. Den dubbelsidiga låter dig istället nyttja både fram- och baksida som klädförvaring. 

Produktdetaljer

Artikelnummer Takit-II-Single-Oak-Chrome
Varumärke Inno
Höjd 180 cm
Bredd 100 cm
Djup 44 / 88 cm
Formgivare Jouni Leino
Inno

Finska Inno grundades redan år 1975. De skapar innovativa möbler och accessoarer och fokus ligger alltid på att ta fram högkvalitativa produkter som lever upp till de hårda krav som ställs i offentliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser