Vårt bästa pris

Konferensstol E.I

 • −40%

E.I är en stilig konferensstol med praktiskt snurrstativ, bekvämt stoppad sits och ryggstöd samt armstöd som ger en ombonad känsla. Stolen passar lika bra i konferensrummet som till hemmakontoret och låter dig alltid sitta bekvämt.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Bekvämt stoppat säte och ryggstöd.
 • Femstjärnigt snurrstativ med hjul.
 • Passar i både mötesrum och till hemmakontor.
Bra deal!
2 454,00 kr
Rek. pris: 4 090,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Dark Grey / Black
Dark Grey / Black
Light Grey / White
Pink / White
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

E.I är en stilig konferensstol med praktiskt snurrstativ, bekvämt stoppad sits och ryggstöd samt armstöd som ger en ombonad känsla. Stolen passar lika bra i konferensrummet som till hemmakontoret och låter dig alltid sitta bekvämt.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Bekvämt stoppat säte och ryggstöd.
 • Femstjärnigt snurrstativ med hjul.
 • Passar i både mötesrum och till hemmakontor.

Sitt bekvämt under dagens alla möten

Det höj- och sänkbara snurrstativet på hjul tillsammans med den bekväma sitsen och ombonade känslan från armstöden gör E.I till en perfekt stol för mötesrummet. Tack vare snurrstativet går det lätt att vrida stolen och snabbt kunna skifta fokus vid långa mötesbord. Stolens mjuka rundade former ger även en inbjudande känsla och gör det bekvämt att sitta även under längre möten.

Specifikation

Säte och ryggstöd

 • Stoppad sittyta.
 • Stoppat ryggstöd.
 • Helklädd i tyg.

Stativ & hjul

 • Hjul som passar även för trägolv.
 • Snurrstativ med justerbar höjd.

Klädsel

 • 100% polyester.
 • Smutstålig och lätt att hålla ren.

Produktdetaljer

Artikelnummer CC-46238
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 77–87 cm
Bredd 64 cm
Djup 64 cm
Sitthöjd 45–55 cm
Sittbredd 55 cm
Sittdjup 48 cm
Armstödsbredd 5 cm
Höjd på ryggstöd 37 cm
Bredd på ryggstöd 48 cm
Vikt 9,7 kg
Maxvikt 130 kg
Material Stål, Polypropen, Skum, Tyg
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft