Stol Plus

Plus är en stapelbar stol med ett enkelt och stilrent uttryck som passar utmärkt i matsalen eller konferenssalen. Tillverkad i tålig polypropylen och med bekväma, praktiska armstöd. 

 • Beställs i set om 4 (pris gäller per styck).
 • Stapelbar upp till 6 st stolar.
 • För både inom- och utomhusbruk.
 • Bekväma armstöd.
805,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Vit
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Plus är en stapelbar stol med ett enkelt och stilrent uttryck som passar utmärkt i matsalen eller konferenssalen. Tillverkad i tålig polypropylen och med bekväma, praktiska armstöd. 

 • Beställs i set om 4 (pris gäller per styck).
 • Stapelbar upp till 6 st stolar.
 • För både inom- och utomhusbruk.
 • Bekväma armstöd.

Stilren design för konferens och matsal

Plus har en avskalad design med enkla linjer vilket gör att den passar in i många olika miljöer och ger ett stilrent uttryck. En stol som passar perfekt att använda i konferenslokalen eller matsalen på kontoret.

Lätt att ta fram och ställa undan

Stolen Plus går att stapla sex stycken på höjden, vilket gör den enkel att ställa undan och förvara på annan plats när den inte används. Det gör den till en utmärkt stol för miljöer där det behövs flexibilitet i inredningen. Tack vare armstöden går stolen att hänga upp på bordet vilket underlättar vid städning av golvet.

Specifikation

 • UV-stabiliserad polypropylen förstärkt med glasfiber.
 • Kan användas både inom- och utomhus.
 • Stapelbar.

Produktdetaljer

Artikelnummer PLU01
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 84 cm
Bredd 58 cm
Djup 55 cm
Sitthöjd 46 cm
Vikt 4,5 kg
Material Polypropylen, Glasfiber

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft