Krok Mama

  • Ny

Krok Mama är en väggmonterad krok i lackerad aluminium med en slät eller strukturerad ytfinnish. Kroken har en mjukt härligt välkomnande formspråk med öppna armar som gör en både glad och varm i själen.

  • Kokillgjutern krok i återvunnen aluminium.
  • Torkas enkelt av med fuktad trasa.
  • Har tilldelats designpris
275,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Aluminium
Vit
Röd
Aluminium
Svart Struktur
Vitt Struktur
Grangrön Struktur
Tältgrå Struktur
Beigegrå
Mässing
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Krok Mama är en väggmonterad krok i lackerad aluminium med en slät eller strukturerad ytfinnish. Kroken har en mjukt härligt välkomnande formspråk med öppna armar som gör en både glad och varm i själen.

  • Kokillgjutern krok i återvunnen aluminium.
  • Torkas enkelt av med fuktad trasa.
  • Har tilldelats designpris

Stilfull och lekfull

Tack vare sin avskalade design är Mama både stilfull och lekfull beroende på hur du väljer att placera den. Sätt upp en rad med krokar med samma färg för en sparsmakad look, eller sätt upp krokar med blandade färger på olika höjder för en mer dynamisk känsla. 

Designutmärkelser

Jonas Bergfeldts krok "Mama" har tilldelats designpriset »Utmärkt Svensk Form« och har flera gånger uppmärksammats i internationella utställningar.

Färgkoder

Färgkoder pulverlack: Svart struktur (RAL 9005), vit (finns ingen), vit struktur (RAL 9016), röd (RAL 3020), grangrön (RAL 6009), beigegrå (NCS S 3005-Y20R), tältgrå struktur (RAL 7010), mässing (finns inge

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft