Grain Pendant Lamp Black
BRA
PRIS!
Grain Pendant Lamp Black

Pendellampa Grain - 21 cm

 • −20%

Grain är en stilig pendellampa med en miljövänlig skärm som består av polypropylen och bambu. Skärmen har diskreta färgskiftningar samt en härlig textur, och passar lika bra i köket som i matsalen.

 • Energisnål LED-lampa ingår.
 • Ger ett varmt, nedåtriktat ljus.
 • Kabel på 4 m medföljer.
BRA PRIS!
1 504,00 kr
1 880,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Svart
Svart
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Grain är en stilig pendellampa med en miljövänlig skärm som består av polypropylen och bambu. Skärmen har diskreta färgskiftningar samt en härlig textur, och passar lika bra i köket som i matsalen.

 • Energisnål LED-lampa ingår.
 • Ger ett varmt, nedåtriktat ljus.
 • Kabel på 4 m medföljer.

Lika vacker ensam som i grupp

En stilfull och diskret pendellampa som är tillverkad i den innovativa materialblandiningen polypropen och bambufiber. Lampan kommer i flera sobra färger, och hänger lika vackert för sig själv, som på rad ovanför köksön eller i kluster tillsammans med andra. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 12237
Varumärke Muuto
Höjd 18,5 cm
Diameter 21 cm
Material Bambufiber, Plast
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Sladdlängd 4 m
Medföljande tillbehör Vit takkopp samt 4 m PVC-kabel
Dimbar Ja
Formgivare Jens Fager

Varumärke Muuto

Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft