Vårt bästa pris

Taklampa Crown Plana

 • −25%
 • Ny

Eleganta Crown Plana är en modern version av den traditionella takkronan, med armatur i aluminium och frostade glaskupor. En horisontell ljuskrona som bland annat passar utmärkt i vardagsrummet.

 • Ger ett spritt sken.
 • Frostat glas ger mjukt ljus.
 • Går att dimra ihop med dimbara ljuskällor.
 • Sladd på 2,5 m medföljer.
Bra deal!
15 768,75 kr
Rek. pris: 21 025,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Major / Polished
Minor / Gold Plated
Major / Polished
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Eleganta Crown Plana är en modern version av den traditionella takkronan, med armatur i aluminium och frostade glaskupor. En horisontell ljuskrona som bland annat passar utmärkt i vardagsrummet.

 • Ger ett spritt sken.
 • Frostat glas ger mjukt ljus.
 • Går att dimra ihop med dimbara ljuskällor.
 • Sladd på 2,5 m medföljer.

Ger ett spritt sken

Precis som den traditionella takkronan, är Crown Planas ljuskällor utspridda åt alla håll. Tack vare detta tillåts lampans sken sprida sig genom rummet och Crown hänger därför utmärkt över ett soffbord eller matbord.

Frostat glas ger mjukt ljus

Varje ljuskälla omgärdas av en cylinderformad glaskupa i frostat glas som mjukar upp skenet och gör det behagligt. Crown Plana är även utrustad med en funktion som gör det möjligt att justera ljusstyrkan när lampan används ihop med dimbara ljuskällor.

Inspirerade former i flera storlekar

Ljuskronan har fått sin vackra profil efter konturerna på en snökristall. Den plana och avskalade armaturen bidrar till lampans moderna uttryck och går att få i flera storlekar för att passa små som stora salar.

Obs! Ljuskällor ingår ej. Halo max 25W, LED max 2,5W.

Storlekar

Crown Plana Minor:
L109xD113 cm

Crown Plana (Original):
L150xD88 cm

Crown Plana Linea:
L168xD57cm

Crown Plana Major:
L186xD88 cm

Crown Plana Mega:
L172xD113 cm

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft