Vårt bästa pris

Matbord A.R - Rund bordsskiva

 • −40%
 • Ny

Matbord A.R har en rund, inbjudande bordsskiva samt en stilistisk bas som gör bordet till en stark karaktär i rummet. Ett modernt bord med luftig design som smälter in i alla olika miljöer

 • Ger plats åt cirka 6 personer.
 • Stabil bas i metall.
 • Enkelt att montera.
Bra deal!
5 355,00 kr
Rek. pris: 8 925,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Nedan kan du välja varianter som finns i lager
Melaminskiva med träfinish / Svarta stålben
Svart MDF-skiva / Stålben med träfinish
Svart MDF-skiva / Svarta stålben
Vit melaminskiva / Stålben med träfinish
Melaminskiva med träfinish / Svarta stålben
Melaminskiva med träfinish / Stålben med träfinish
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Matbord A.R har en rund, inbjudande bordsskiva samt en stilistisk bas som gör bordet till en stark karaktär i rummet. Ett modernt bord med luftig design som smälter in i alla olika miljöer

 • Ger plats åt cirka 6 personer.
 • Stabil bas i metall.
 • Enkelt att montera.

Slå dig ner vid ett vackert matbord

A.R är ett snyggt matbord som sticker ut samtidigt som det smälter in. De sobra utförandena i träimitation, svart och vitt ger ett mjukt intryck samtidigt som bordets skarpa bas får stå i fokus. Med A.R får du därmed inte bara ett matbord, utan även ett vackert konstverk som förhöjer inredningen.

Specifikation

 • Slittålig bordsskiva på 1,8 alternativt 3 cm.
 • Utrustad med glidfötter i plast.
 • Stabil metallbas.
 • Kan belastas med högst 60 kg.
 • Kan torkas av med urvriden trasa och milt rengöringsmedel. Torka med torr trasa direkt efteråt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft