Stol Maya

Maya är en stapelbar stol som passar till många olika sammanhang, både inom- och utomhus. Designen är elegant och avskalad med raka former som ger ett stilrent uttryck.

 • Beställs i set om 4 (pris gäller per styck).
 • Stapelbar upp till 6 st stolar.
 • Lämplig för både inom- utomhusbruk.
 • Tillverkad av UV-stabiliserad polypropylen.
680,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Svart
Svart
Mörkgrå
Vit
Silvergrå
Olivgrön
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Maya är en stapelbar stol som passar till många olika sammanhang, både inom- och utomhus. Designen är elegant och avskalad med raka former som ger ett stilrent uttryck.

 • Beställs i set om 4 (pris gäller per styck).
 • Stapelbar upp till 6 st stolar.
 • Lämplig för både inom- utomhusbruk.
 • Tillverkad av UV-stabiliserad polypropylen.

Elegant och avskalad design med slitstarkt material

Stolen Maya har en avskalad design med med raka former vilket ger ett minimalistisk uttryck. Tillverkad i UV-stabiliserad polypropylen är stolen både tålig och lätt att hålla ren. Ett bra val till kontoret eller offentliga miljöer där stolen kommer användas mycket.

Lätt att ta fram och ställa undan

Maya går att stapla sex stycken på höjden, vilket gör det enkelt att ställa undan och förvara stolen på annan plats när den inte används. Det gör den till en utmärkt stol för matsalen eller konferenslokalen där man snabbt kan behöva möblera om.

Specifikation

 • UV-stabiliserad polypropylen förstärkt med glasfiber.
 • Vattenavvisande.
 • Kan användas både inom- och utomhus.
 • Stapelbar upp till 6 stolar.

Produktdetaljer

Artikelnummer MAY401
Varumärke Smålandsmöbler
Höjd 81 cm
Bredd 44 cm
Djup 55 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt 3,25 kg
Maxvikt 160 kg
Material Polypropylen, Glasfiber

Varumärke Smålandsmöbler

Smålandsmöbler

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft