About A Chair AAC12 - Skalstol

  • -425,00 kr

About A Chair AAC12 är en modern och elegant skalstol med säte i lättstädad plast och ben i solid ek. En stol som fungerar lika bra i köket hemma som kring ett konferensbord eller matbord på kontoret. 

  • Lätt att städa av.
  • Lyxig, matt ytstruktur.
  • Stiligt underrede i massiv ek.
  • Avskalad och modern design.
2 050,00 kr inkl. moms
Ord.pris 2 475,00 kr /
Spara 425,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Khaki
Soft Black
Black
Orange
White
Concrete Grey
Cream White
Khaki
Dusty Green
Dusty Blue
Pastel Green
Brick
Green
Warm Red
Soaped Oak
Water-based Lacquered Oak
Black Water-based Lacquered / Black
Soaped Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

About A Chair AAC12 är en modern och elegant skalstol med säte i lättstädad plast och ben i solid ek. En stol som fungerar lika bra i köket hemma som kring ett konferensbord eller matbord på kontoret. 

  • Lätt att städa av.
  • Lyxig, matt ytstruktur.
  • Stiligt underrede i massiv ek.
  • Avskalad och modern design.

Lättstädat plastsäte

AAC12 kommer med formgjutet skalsäte i polypropylen med en matt ytstruktur som ger en lyxig känsla. Den tåliga plasten gör att stolen är väldigt enkel att torka av, vilket gör att den passar bra i köks- och restaurangmiljö.

Stiligt underrede i solid ek

Stolen har ett stiligt underrede i massiv ek som har såpbehandlats eller lackats. Den massiva eken ger AAC12 en varm och familjär känsla som gör att den även passar bra i hemmet eller i loungen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 931855
Varumärke HAY
Höjd 78,5 cm
Bredd 51 cm
Djup 50,5 cm
Sitthöjd 46 cm
Material Solid ek, polypropylen
Formgivare Hee Welling & HAY
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft