Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Modulsoffa Rope

Rope är en mjuk, omfamnande och bekväm modulsoffa som står på låga ben av svartlackerat trä. Med sina sex olika sobra tygval och utföranden hittar du alltid en Rope som passar just ditt rum.

 • Kommer i sex olika varianter.
 • Stoppad med bekvämt och hållbart möbelskum.
30 575,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Morden MLF12
Main Line Flax - Temple MLF16
Main Line Flax - Upminster MLF20
Main Line Flax - Camden MLF26
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Edgware MLF28
2-sits
2-sits
2-sits med hörn
3-sits
3-sits med hörn
Schäslong till vänster
Schäslong till höger
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Rope är en mjuk, omfamnande och bekväm modulsoffa som står på låga ben av svartlackerat trä. Med sina sex olika sobra tygval och utföranden hittar du alltid en Rope som passar just ditt rum.

 • Kommer i sex olika varianter.
 • Stoppad med bekvämt och hållbart möbelskum.

En soffa för alla rum

Rope är en lika bekväm som mångsidig soffa. Med sitt låga rygg- och armstöd får soffan ett nätt uttryck trots sitt härliga, komfortabla djup, vilket gör att soffan enkelt smälter in i de flesta miljöer.

Kommer i sex olika utföranden

Rope går att få i sex olika varianter, allt för att du ska hitta den soffan som passar just ditt rum.

 • 2-sits
 • 2-sits med hörn
 • 3-sits
 • 3-sits med hörn
 • Schäslong till vänster
 • Schäslong till höger

Tygval

Tyg

Upminster MLF20

Tyg

Morden MLF12

Tyg

Bank MLF23

Tyg

Camden MLF26

Tyg

Temple MLF16

Tyg

Edgware MLF28

Produktdetaljer

Artikelnummer 603600+603604-MLF23
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 67 cm
Längd 191 / 210 / 258 / 277 / 296 cm
Djup 86 / 120 cm
Sitthöjd 39 cm
Formgivare Hans Hornemann
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

Tillbehör

Kudde Knot

725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr
Spara 375,00 kr
Knot är en kudde som är lika fin att titta på som den är bekväm att ha som stöd i soffan. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet. Mjuk och bekväm stoppning.  Kan handtvättas i 30°C. Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Kudde Dot 1 - Ull/nylon

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i en tålig ullblandning som finns att välja i flera sobra färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 90% ull, 10% nylon. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Soft - Velour

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Soft är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i mjukt velourtyg och går att välja i flera härliga färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Tint - Bomull/linne

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Tint är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i ett mjukt bomullstyg som finns att välja i flera färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 63% bomull, 37% linne.

Filt Collect Woolen SC34

2 575,00 kr inkl. moms
Collect Woolen SC34 är en mysig filt i 100 procent merinoull, som består av två tyglager. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har värmebehandlats för att få en mjuk våffelstruktur. 100% merinoull. Mjuk och gosig. Vackert tvåfärgat utförande. Elegant, mjuk våffelstruktur. Kan kemtvättas.

Filt Untitled AP10

1 375,00 kr inkl. moms
Untitled AP10 är en stor och mysig filt som har ett vackert rutmönster och fransar upp- och nedtill. Filten ger rummet en fin inredningsdetalj vare sig den placeras på sängen, soffan eller i fåtöljen. Rutat mönster med olika fram- och baksida. Två färger att välja mellan. Fin inredningsdetalj året om.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft