Vårt bästa pris

Soffa C.O - 3-sits, med bricka

 • −40%
 • Ny

C.O är den perfekta soffan för alla moderna kontor! Ryggstöden, armstödet och brickan kan flyttas runt eller tas bort vilket ger dig en dynamisk 3-sitssoffa som kan förändras efter behov.

 • Flyttbara ryggkuddar, armstöd och bricka.
 • Smidig bricka som ger avlastning.
 • Snygg 3-sits soffa i slitstark klädsel.
 • Trästomme från hållbara skogsbruk.
 • Producerad i Europa.
Bra deal!
21 240,00 kr
Rek. pris: 35 400,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Grey
Beige
Grey
Dark Grey
Blue
Large Tray
Large Tray
Small Tray
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

C.O är den perfekta soffan för alla moderna kontor! Ryggstöden, armstödet och brickan kan flyttas runt eller tas bort vilket ger dig en dynamisk 3-sitssoffa som kan förändras efter behov.

 • Flyttbara ryggkuddar, armstöd och bricka.
 • Smidig bricka som ger avlastning.
 • Snygg 3-sits soffa i slitstark klädsel.
 • Trästomme från hållbara skogsbruk.
 • Producerad i Europa.

Tålig soffa för offentlig miljö

Soffan är tillverkad i slitstarka material som gör att den klarar av särskilt utsatta miljöer – perfekt för receptionen, loungedelen eller den kreativa hörnan på kontoret! Tack vare att både ryggkuddarna, armstödet och brickan kan tas bort och flyttas runt kan du själv designa och förändra soffans look, och du kan till exempel göra om soffan till en dagbädd eller schäslong. Låt din fantasi och ditt utrymme sätta gränserna!

Smart bricka ger smidig avlastning

C.O kommer med en stilren svart bricka som går att få i två olika storlekar. Brickan kan placeras på vilken sida du vill och låter dig ställa ifrån dig kaffekoppen, vattenglaset eller frukostskålen på ett säkert sätt. Brickans låga kant håller dessutom allt du ställer ifrån dig på plats.

Specifikation

 • Klädsel i 100% polyester (>90.000 Martindale).
 • Slitstark textil för offentliga miljöer.
 • Ryggkuddar och armstöd kan flyttas runt eller tas bort.
 • Pulverlackerade svarta ben.
 • MDF E0 – högsta standarden, lämplig för offentligt bruk.
 • PEFC-certifierad furustomme från hållbara skogsbruk.

Produktdetaljer

Artikelnummer SO-25609
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 82 cm
Bredd 232 / 252 cm
Djup 98 cm
Sitthöjd 42 cm
Sittbredd 170 cm
Sittdjup 60 cm
Armstödshöjd 74 cm
Armstödsbredd 31 cm
Höjd på ryggstöd 40 cm
Vikt 60–61 kg
Maxvikt 300 kg
Material MDF, Spånskiva, Furu, Stål, Akrylfibrer, Skum, Textil i polyester
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft