Vårt bästa pris

Stol Co Chair

  • −25%
  • Ny

Co Chair är en modern stol som tack vare de smäckra stålbenen och det mjukt böjda träet har en lätt och luftig känsla som smälter in i omgivningen. Stolen är stapelbar och passar särskilt bra i matsalen.

  • Säljes i pack om två (priset gäller per styck).
  • Smidigt stapelbar upp till 10 stolar.
  • Nätt och avskalad design.
  • Välj med eller utan armstöd.
Bra deal!
3 146,25 kr
Rek. pris: 4 195,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Ja
Nej
Ja
Black Steel / Dark Stained Oak
Black Steel / Black Oak
Black Steel / Dark Stained Oak
Black Steel / Natural Oak
Chrome Steel / Black Oak
Chrome Steel / Dark Stained Oak
Chrome Steel / Natural Oak
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Co Chair är en modern stol som tack vare de smäckra stålbenen och det mjukt böjda träet har en lätt och luftig känsla som smälter in i omgivningen. Stolen är stapelbar och passar särskilt bra i matsalen.

  • Säljes i pack om två (priset gäller per styck).
  • Smidigt stapelbar upp till 10 stolar.
  • Nätt och avskalad design.
  • Välj med eller utan armstöd.

Minimalistisk design för alla miljöer

Co Chair kommer med ett underrede i pulverlackerat stål samt sits och ryggstöd i mjukt rundad ekfaner. Den smäckra profilen skapar en luftig känsla som gör att stolen kommer till sin rätt i flera olika miljöer, såväl i det offentliga rummet som i det privata hemmet.

Smidigt stapelbar

Co Chair är smidigt stapelbar upp till 10 stycken stolar, vilket gör stolen till ett lika självklart val för dig som vill ha snygga extrastolar hemma som för dig som håller i konferenser, mässor eller utbildningar.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1165849
Varumärke Audo Copenhagen
Höjd 80 cm
Bredd 52 cm
Djup 50,5 cm
Sitthöjd 45 cm
Armstödshöjd 68 cm
Vikt 8 kg
Material Ekfaner, pulverlackerat stål/kromat stål
Formgivare Norm Architects & Els van Hoorebeeck

Varumärke Audo Copenhagen

Audo Copenhagen

Genom att förena MENU, The Audo och by Lassen skapades Audo Copenhagen - ett varumärke som står för dansk design av hög kvalitet. Audos möbler karaktäriseras av tidlös, soft minimalism som håller många år framöver.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft