Vårt bästa pris

Loungestol Rocker

  • -1 083,00 kr

Loungestolen Rocker kommer i en vacker och tidlös design med en stark karaktär. Stolen är klädd i mjukt läder och har lätt rundade medar som ger en behaglig gungning, vilket låter dig sitta bekvämt.

  • I högkvalitativt fullkornigt läder.
  • Klassisk och karaktäristisk design.
  • Åldras vackert med tiden.
Bra deal!
30 542,00 kr
Rek. pris: 31 625,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Matt Lacquered Oak / Whiskey Leather
Matt Lacquered Oak / Whiskey Leather
Sirka Grey Stain Oak / Mustang Leather
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Loungestolen Rocker kommer i en vacker och tidlös design med en stark karaktär. Stolen är klädd i mjukt läder och har lätt rundade medar som ger en behaglig gungning, vilket låter dig sitta bekvämt.

  • I högkvalitativt fullkornigt läder.
  • Klassisk och karaktäristisk design.
  • Åldras vackert med tiden.

Klassisk och karaktäristisk design

Rocker är en lika bekväm som stilren loungestol, där designen präglas av kombinationen mellan sadelbältesteknik och traditionellt träarbete. Med sina synliga leder och spänndetaljer får Rocker ett tidlöst och karaktäristiskt uttryck som är lätt att tycka om.

Vegetabiliskt garvat läder

Stolen är klädd i det högkvalitativa, fullkorniga lädret Harness från Sørensen, som är deras sortiment av vegetabiliskt garvade skinn. Det är ett tåligt men samtidigt mjukt läder med en slät och behaglig yta, som åldras vackert med tiden när det utvecklar sin egen unika patina.

Trä från ansvarsfulla skogsbruk

Rocker kommer med en stomme av FSC-certifierat massivt ekträ, vilket innebär att träet kommer från ansvarsfulla skogsbruk som tar hänsyn till sociala och miljömässiga aspekter genom hela processen.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft