Vårt bästa pris

Dörrknackare Pearl Ribbon Door Knocker

  • −25%

Pearl Ribbon är en smäcker dörrknackare i solid mässing formad som ett klassiskt pärlhalsband. En smakfull dörrkläpp som finns i flera utföranden och som ger entrén en inbjudande, tidlös känsla.

  • Gjuten i solid mässing.
  • Ytbehandlad för hand.
Bra deal!
1 125,00 kr
Rek. pris: 1 500,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Polished Brass
Polished Brass
Brushed Brass
Svart
Silver
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Pearl Ribbon är en smäcker dörrknackare i solid mässing formad som ett klassiskt pärlhalsband. En smakfull dörrkläpp som finns i flera utföranden och som ger entrén en inbjudande, tidlös känsla.

  • Gjuten i solid mässing.
  • Ytbehandlad för hand.

Charma dina gäster redan i porten

Med Pearl Ribbon får du en stilig dörrknackare som gör att dina gäster blir charmade av ditt hem redan i dörren. Den tidlösa designen gör att Pearl Ribbon passar de flesta stilar samtidigt som den tillför exteriören en viss klass.

I flera smakfulla utföranden

Dörrknackaren finns i fyra smakfulla utföranden som passar ihop med de flesta färger på dörr och omgivande miljö. Den vackra mässingen har ytbehandlats för hand och går att få som polerad, borstad, svartlackerad samt kromad.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft